Handelsbetingelser:

Handelsbetingelser er gældende for kunden og firma KLEISworkout

Betalingstyper:
Vi modtager Dankort /Visa Dankort / Mastercard / MobilePay

Afbudsregler:
Afbud skal ske senest 6 timer før holdstart.

Afbud senere end 6 timer før eller ved udeblivelse medfører hhv. ved:

  • Klippekort – 1 klip
  • Månedsabonnement – kr. 70,-
  • Prøvetime – beløbet går tab

Ferie/Lukket/Sygdom:
Der ydes ikke kompensation ved lukkedage som følge af ferie-/helligdag eller sygdom.

Betaling:
Betalingen trækkes straks efter købet – både for bookinger og køb af klippekort eller abonnementer. Se fortrydelsesret / Refundering

Fortrydelsesret / Refundering:
Hvis man sletter sin booking online inden 6 timer før, refunderes betalingen automatisk til det brugte betalingskort – herunder også klippekort.

Der er ikke fortrydelsesret på køb af klippekort og abonnementskort.

Evt. resterende klip på udløbne klippekort, klip i gyldighedsperioden eller ved ophør af  KLEISworkout i centret, refunderes ikke og kan ikke overdrages til andre.

Klippekort:

Gyldighed:

Klippekort er som udgangspunkt gyldige i 12 måneder, hvis ikke andet er angivet under købet af klippekortet. Der kan forekomme kortere gyldighedsperioder ved fx kampagner og tilbud.

Klippekort er personligt, og kan ikke deles med andre. Kortet kan heller ikke overdrages til andre.

Det er kundens eget ansvar at få brugt sine klip inden udløbsdatoen på kortet.

Ubrugte klip refunderes ikke – ej heller inden for gyldighedsperioden.

Levering:

Klippekortet købes online og knyttes til din bookingprofil straks efter købet. Herefter foretager du din booking og systemet vil automatisk trække klippet fra kortet.

Gavekort:

Gavekort købes i gavekortshoppen. Købet kan fortrydes indtil 14 efter købet ved henvendelse til KLEISworkout, med mindre gavekortet er taget i brug. Gavekortet er gyldigt i 3 år fra købsdatoen. Gavekortet kan printes lige efter gennemført betaling og fremsendes ligeledes på e-mail. Der modtages også en bekræftelse på købet på mail.

Automatisk trækning / Abonnementer:

Prisen for abonnementet fremgår ved købet af de enkelte abonnementer. Alle abonnementer er personlige og kan ikke overdrages eller deles med andre.

Gyldighed:

Abonnementskortet er gyldig i én måned fra enten købsdato eller den under købet valgte startdato. Kortet kan bruges til de hold som er beskrevet i de enkelte vilkår og betingelser for hvert af de mulige abonnementer.

Kvittering:

Der fremsendes kvittering på e-mail ved indgåelse af aftale, ved automatisk trækning, ved fejlet trækning, ved ændring af betalingskort og ved opsigelse af abonnementet.

Ændring af betalingskort:

Det er kundens ansvar, at det korrekte og gyldige betalingskort er angivet i systemet. Man skifter betalingskort ved at logge ind på bookingsystemet og trykke på ”Klik her for at se dine klippekort / abonnementer” Bemærk – en opsigelse af betalingskortet er ikke en opsigelse af det løbende abonnement.

Automatisk trækning:

Første betaling trækkes i forbindelse med indgåelsen af aftalen – herefter trækkes prisen for abonnementet automatisk dagen før ny abonnementsperiode starter.

Bero & Opsigelse:

Systemet har ikke en bero funktion. Ønsker man at holde pause med abonnementet, opsiger man blot aftalen via online booking. Man kan efterfølgende, vælge at købe det nye abonnement med det samme og sætte den ønskede startdato under købet. Generel opsigelse foregår også via online booking eller ved henvendelse til KLEISworkout.

Opsigelse ved online booking, foregår ved at logge ind på bookingsystemet og trykke på ”Klik her for at se dine klippekort / abonnementer” Bemærk – en opsigelse af betalingskortet er ikke en opsigelse af det løbende abonnement.

Close Menu