APR Motortuning – alt hvad du bør vide

AfPiaKristensen

APR Motortuning – alt hvad du bør vide

APR-motorsport er et af de bedste mærker, når det gælder tuning indenfor biler. Tuningen sker via software produkter og hardware. Der er rigtig meget vælge imellem, så det handler om hvad lige netop din bil har brug for. APR motortuning er til dig, som vil have ekstra kræft og stil til din bil. Det kan være alt fra nye bremsesystemer til affjedring.

Tunings muligheder til lige præcis din bil

Dine APR tunings muligheder afhænger af hvilken bil, som du har. APR har specialiseret sig i mange forskellige bilmærker og modeller, så der er stor sandsynlighed for, at der også findes noget til din bilmodel.

Chiptuning er meget populært. Her går man essentielt ind og ændrer bilens standard software. Det kan der være mange grunde til, at man ønsker at gøre. Det kan for eksempel være, at man vil forbedre brændstofbesparelsen.

Man kan også vælge at tune sin bil med et helt nyt APR rat. Det er lavet i høj kvalitet, og der er virkelig kælet for alle detaljerne. Det kan være med til at give et bedre grip og kan installeres i den perfekte højde.

Der findes også meget forskelligt APR udstyr til undervognen. Det kan være, at man har brug for bedre styring. Her kan også tilkøbes ting, hvis man ønsker at race i bilen.

APR tuning af bilen skal ske på et professionelt værksted. Det er nemlig vigtigt, at alting bliver installeret ordentligt. Man skal ikke selv forsøge at tune sin bil, da det hurtigt kan gå galt, og man vil miste garantien. Læs mere her og tjek de forskellige APR tunings muligheder.

Ekstra tilbehør

Hvis du er ved at tune din bil, vil du helt sikkert gerne have, at den ser perfekt ud udefra også. Med den rigtige bilpleje kan din bil komme til at se helt ny ud.

Når du renser din bil udvendigt, kan du hurtigt komme til at ridse den. Brug derfor en blød svamp eller klud. Sørg for at der ikke er grove korn in din sæbe – for at undgå dette anbefales det, at man køber en speciel sæbe til biler.

Efter du er blevet færdig med at rense og pleje bilen udvendigt, er det klart, at det indvendige interiør også skal have en omgang. Her skal du fokusere på produkter, der renser ordentligt. De skal dog også beskytte det indvendige. Har du læder sæder, skal du altså have et bestemt produkt lavet til læder. Der er også en fordel, hvis produktet er støvafvisende, så der ikke lige så hurtigt bliver beskidt.

 

Om forfatteren

PiaKristensen administrator