Bliv en digital nomade og backpack

AfPiaKristensen

Bliv en digital nomade og backpack

Som backpacker har du brug for at være mobil og hurtigt komme rundt omkring. Her er noget af det vigtigste din rygsæk. Ligeså forskellige dine rejser kan være, er din rygsæk også forskellig alt efter det behov den skal understøtte. På længere backpackrejser og vandreture er det vigtigt at have en praktisk, komfortabel og rumlig rygsæk, hvorimod man på kortere ture sagtens kan rejse med en daypack.

Rygsæk- din gode rejsemakker

Din rygsæk fungerer som dit hjem under din backpackrejse. Derfor er det vigtigt at vælge en rygsæk der både passer til dig og din oppakning, men måske også definerer dig. Så det gode råd herfra er: find en rygsæk der opfylder dine behov, men som du også syntes er fed og smart. Der findes et bredt udvalg i størrelser og farver. På længere ture vil vi anbefale en rygsæk der rummer mellem 40-80 liter, og det er typisk i dette spænd du finder den rette vandrerygsæk. Hvis din tur derimod er af kortere varighed og du kun skal bruge de mest nødvendige ting, vil vi anbefale en rygsæk i størrelsen 10-40 liter. Disse kan også have den fordel, at man kan bruge den som håndbagage i flyet. Hvis du er typen der elsker vandring og backpacking over længere perioder, vil du måske have overvejet at gå en camino. I det følgende vil vi give dig et par gode råd, til den rigtige rygsæk på sådan en tur.

Caminoen

Caminoen er en meget populær pilgrimsrejse, og bruges af mange for at styrke sin tro. Det er endvidere en meget populær rejseform for backpackere og andre vandrende. Mange bruger turen til at stresse af, få et afbræk fra hverdagen eller selvrealisere sig. Mulighederne er mange. Ovenstående udspringer ofte af turens omfang, hvor du går rigtig mange kilometer hver eneste dag. Derfor er det også vigtigt at have udstyret i orden under turen. Du vil møde forskelligt terræn og din rygsæk skal derfor passe på dig og din oppakning bedst muligt. Kig derfor efter en rygsæk som er justerbar i ryggen, i skuldrene og som sidder godt omkring hofterne. Alt afhængigt af årstiden vil vejret være omskifteligt og det vil derfor være klogt at vælge en rygsæk som også er vandtæt.

Til sidst er der blot at sige god fornøjelse med valget af din personlige rygsæk. Husk på at den bliver din rejsemakker under hele turen, og kan hjælpe dig til at få en fantastisk oplevelse.

 

Om forfatteren

PiaKristensen administrator