Byggepladsrengøring

AfPiaKristensen

Byggepladsrengøring

Har du nogensinde overvejet at bruge en professionel virksomhed til rengøring af byggepladserne hvor i har jeres projekter kørende?

Det skulle du måske gøre nu. Det er nemlig dyrt at have dine kvalificerede håndværkere som har en høj timeløn til at bruge tid på rengøring og oprydning på byggepladserne.

 

Enhver entreprenør er klar over, at en allersidste udjævning er en kritisk del af en veludført proces er, at ingen afregning må tages i betragtning i sin helhed, før stedet ser ud til at være klar til indflytning. Men hvad med vedligeholdelse? Hvad med at opretholde udseendet i hele byggeperioden? Det er her hvor Multiclean kommer ind i billedet. Vi yder professionel oprydning undervejs, og grundig rengøring når projektet skal afsluttes og afleveres.

 

Bare et lille vindstød kan udvælge savsmuld og aflevere det uden forsinkelse til en medarbejders opmærksomhed. En medarbejder, der formentlig har en el-sav. Eller hvad ca. kasserer falskhed tilnærmelsesvis, uset via måde af en person, der sigter på sporting en tung belastning? De kan forårsage et farligt (eller dyrt) fald. Og alt det affald er uhygiejnisk – et rodet område (specifikt måltidsråd) kan invitere til gnavere og forskellige angreb. Ikke sikkert, og oprigtigt nu ikke længere, hvad du har brug for til din moderne struktur.

 

Det handler om at rent betyder sikkert, og det er af største vigtighed.

 

Samtidig bidrager både sikkerhed og organisation til produktiviteten. Et ryddeligt byggeplads sikrer bevægelsesfrihed og handle hurtigt. At holde orden på tingene giver mulighed for hurtig placering (værktøj og materialer) og effektiv opfølgning (at tage retning og få det gjort). Det skaber også en slags “ro i sindet”, der inspirerer teamet, hvorimod rod og kaos kan fortrænge en medarbejders motivation. Det lyder måske som nonsens, men det er sandheden. Hold orden og renlighed på pladsen, og se bare din produktivitet stige.

 

Sidst men ikke mindst skal du tænke nøje over følgende. Hvad siger tilstanden på din arbejdsplads om dig som professionel? Du ønsker at bevare dit omdømme som en grundig og kompetent medarbejder, hver gang en chef eller klient beslutter sig for at “bare droppe ind” på jobbet. Alle mennesker reagerer dårligt på rod og positivt på orden. Så gør ikke et negativt indtryk. Hold styr på dit byggeplads og få det til at nydelig og professionel ud.

 

Er det dyrt at hyre folk til byggepladsrengøring og oprydning?

 

Det er meget forskelligt hvad folk tager for at rengøre og holde orden på byggepladser. Men hos Multiclean kan man få professionel arbejde til meget konkurrencedygtige priser på hele sjælland.

Om forfatteren

PiaKristensen administrator