Digital shopping er i vækst pga. Corona nedlukningerne

AfPiaKristensen

Digital shopping er i vækst pga. Corona nedlukningerne

Udviklingen indenfor e-handel samt digital marketing er steget markant inden for de seneste par år. Under Corona begyndte mange forbruger at bevæge sig ud på det store internet for at bestille deres produkter. Og denne trend er kommet for at blive. I dag ser man stadig en stor stigning af ordrer på nettet. Dette er alt fra elektronik produkter, madvarer og tøj.

 

En god idé

MollyogMy er en dansk webshop, som blev etableret i september 2015. Søstrene Luise og Karina Sejrup fik en sommerdag en god idé. Denne idé betød, at efter kun få år sagde begge søstre deres fuldtids job op, for at fokusere på den hastigt voksende webshop. I dag bliver der forhandlet både børne- og dametøj samt bolig tilbehør. Man finder mange af de største brands i Danmark såsom Neo Noir, Munthe, Pieces og Sofie Schnoor. Men der bliver også forhandlet produkter fra udenlandske designere og mindre upcoming brands. På denne måde er der et kæmpe udvalg og lidt til en hver smag.

 

Lige fra start har der været stor opbakning fra kunderne, hvilket har været tydeligt at mærke. Ordene kom på strippe, og hele 5 gange har lageret været nødt til at blive rykket. I dag har virksomheden i alt 73 ansatte, foreningen befinder sig i dag i Taulov.

 

Men denne branche kommer ikke helt som noget nyt for de to søskende. I deres barndom havde forældrene en fysisk forretning, som de flittigt hjælp til i. Så derfor kender de til godt købmandskab samt vigtigheden i at yde en service udover det sædvanelige.

 

Et univers fuldt med farver, store smil og nærvær

På MollyogMy’s forskellige sociale medier byder de kunderne velkommende til et univers med farver, store smil og nærvær. Du bliver taget med ind i prøverummet, hvor der bliver snakket om størrelser og pasform. På denne måde bliver man let guidet til hvilket str. der passer til en selv, og derfor udgår eventuelle fejlkøb. For selvom de kun er at finde online, arbejdes der hele tiden på at skabe et univers med fællesskan, god humor og glæde for alle der vil være en del af det. De to søstres grundidé var at sikre deres kunder det nyeste indenfor fashion. Derfor er MollyogMy også det rette sted hvis man er på udkig efter flotte kjoler, blødt basic tøj eller bare nye tøj til hverdagen. Udvalget er nemlig rigtig stort, og de har noget til end hver anledning.

Om forfatteren

PiaKristensen administrator