Få landets højeste skrotpræmie hos os

AfPiaKristensen

Få landets højeste skrotpræmie hos os

Skrotpræmie og skrotning af bil. Drømmer du om at skifte din gamle bil ud med en ny? Eller har du netop haft bilen til syn, og er den ikke blevet godkendt? Hvis din bil skal skrottes på Sjælland, er vi hos Amir Autoophug ApS det rette valg. Vi holder til i Hvidovre nær København, hvor du selv kan aflevere bilen. Dog afhenter vi gerne din bil overalt på Sjælland, hvis du har behov for det. Ikke nok med at vi yder denne service, giver vi dig også landets højeste skrotpræmie.

 

Vi tilbyder den højeste skrotpræmie for bil i 2022

Det behøver ikke at tage lang tid at skille dig af med din bil, hvis du benytter Amir Autoophug ApS. Processen er enkel og ligetil, så du vil opleve, at det hverken er besværligt eller tidskrævende at skrotte din bil med hjælp fra os.

 

Vi sikrer, at du får en skrotpræmie, der er højere end hos andre autoophuggere. Derudover er du garanteret, at du modtager et tilbud inden for 12 timer. Accepterer du vores tilbud, sørger vi for alt det praktiske.

 

Vi er et statsautoriseret motorkontor, hvorfor vi ydermere med det samme kan afmelde din bils nummerplade.

Få en skrotpræmie ved en miljøvenlig og ansvarlig skrotning af din bil

Hos Amir Autoophug ApS har vi sørget for, at vi overholder de danske miljøkrav. Vi skiller os af med alle biler på en ansvarlig og miljøvenlig måde, hvorfor du kan få udbetalt en skrotningspræmie, hvis du vælger os.

For os er det ligeledes vigtigt at genbruge så meget, som vi kan fra din bil. Dette gør vi for at hjælpe klimaet. Selvom bilen ikke længere kan godkendes til syn, er der stadigvæk mange reservedele, der kan genbruges.

 

Besøg os i Hvidovre eller kontakt os for skrotpræmie og skrotpriser

Har du planer om at skrotte din bil? Vi kigger gerne på din bil og giver dig en skrotpris, hvis du besøger os i Hvidovre. Har du ikke mulighed for at komme forbi, skal du være velkommen til at kontakte os på tlf. 32 70 74 19.

 

Derudover kan du skrive til os via vores kontaktformular, som du finder her på siden, hvis du ønsker mere information om vores skrotpriser. Vi sidder klar til at svare dig på alle dine spørgsmål. Hos os kan du være sikker på, at du får en god service og landets bedste skrotpris.

Om forfatteren

PiaKristensen administrator