Få styr på elektronikken

AfPiaKristensen

Få styr på elektronikken

Det er rart, når der er styr på de mange elektroniske enheder, og at det hele fungerer som det skal. Har du styr på de mange kabler, der findes? Og har du for nylig husket at opdatere din computer, telefon eller ipad? Der er mange ting at holde styr på, og her kan du finde et lille overblik over nogle af de ting, der er smarte at holde styr på.

Styr på stikkene

Arbejder du hjemmefra, kan det være en fordel at have styr på elektronikken, så man ikke lever med diverse lappeløsninger. Selvom man er hjemme, er det stadig en arbejdsplads, og derfor skal man også behandle den som én.

Sørg for at du har de rette stik, så du kan have alle dine enheder tilkoblet på én gang og ikke skal bruge til på at skifte rundt mellem dem. Derudover er det en god idé at investere i et stik, så du kan koble internettet til din computer i stedet for at bruge trådløst internet – ofte virker internettet lidt bedre på den måde. Investér for eksempel i et fiberpatch kabel. Internettet er især vigtigt – selvfølgelig til privat brug, men især hvis man arbejder hjemmefra. Derfor er det en god investering at sørge for, at det virker som det skal.

Husk vigtige opdateringer

Uanset hvilke elektroniske enheder du har, er det en god idé at opdatere dem jævnligt. De bliver langsomme med tiden, hvis man ikke husker at opdatere dem, og somme tider kan det være svært at hente apps og lignende på dem.

Hvis du arbejder hjemmefra, er det også en god idé at sørge for, at computeren altid er opdateret, så du ikke starter dagen med at blive stresset over, at det pludselig ikke virker. I øvrigt er det også en god idé at slukke dine devices indimellem i stedet for at lade dem stå på stand by.

Tag back-ups

Det er altid en god idé at tage backup af de filer, man har med at gøre, og det gælder især på arbejdscomputeren. Det er ærgerligt, hvis alt ens arbejde en dag er væk, fordi man ikke fik taget en back-up.

Der er mange måder at gøre det på. Der er for eksempel mange muligheder for at gøre det online – for eksempel i skyen eller i dropbox. Er du af den gamle skole, er et USB-stik eller en ekstern harddisk også en mulighed. Her handler det bare om at gøre det på den måde, der passer bedst til dig.

Om forfatteren

PiaKristensen administrator