Find robuste IT løsninger til din branches udfordringer

AfPiaKristensen

Find robuste IT løsninger til din branches udfordringer

Der er mange brancher, hvor teknologien bliver udfordret, fordi der er høje krav til hygiejne, der er krævende arbejdsforhold eller uforudsigelige vejrforhold. Uden den rette teknologi bliver arbejdet mere besværet i de brancher. Heldigvis er der kommet fokus på problemet, og teknologien er altid i udvikling.

Teknologi

Blue-line.dk kan du finde robuste IT løsninger til din virksomheds problemer. Du kan se de forskellige brancher, hvor der bliver udviklet på teknologien og læse om mange forskellige cases. Teknologien bliver udviklet i samarbejde med folk i de forskellige brancher. Derfor kan du være sikker på, at løsningen kan bruges i praktisk. It-løsninger skal i fremtiden kræve mindre plads, håndtere krævende forhold, være hurtigere, køre i døgndrift, være driftsikre og samtidig skal de bruge mindst energi muligt. Der er stadig plads til udvikling. Ved at efterspørge IT løsninger eller fremsætte problemer i din branche kan du være med til at sørge for den udvikling.

De forskellige løsninger

I branchen med fødevarer, medicin, lægevidenskab og kemikalier er der brug for rengøringsvenlige produkter såsom støvtætte og vandtætte mus og keyboards samt rengøringsvenlige arbejdsstationer og computere, så hygiejnen altid er top og alting kan rengøres. I mange brancher er der også brug for industricomputere og monitorer. Der er fokus på driftsikkerhed, hvilket vil sige, at produkterne skal kunne holde i mange år. Eksempelvis på togstationer bliver der brugt monitorer, hvor der står afgangstider på tog. Disse skal hele tiden opdateres, virke hele døgnet, kunne være ude i al slags vejr og skal holde længe. Det betyder at både computer og monitor skal være i topkvalitet. I nogle brancher skal computere og monitorer kunne holde til støv og varme fra arbejdspladsen uden at gå ned. På et skib skal IT løsningerne kunne holde til vand, vejr og vibrationer. Derudover skal computeren kunne indsamle en del data om blandt andet navigation og kommunikation. Også til din branche findes en IT løsning til at gøre arbejdet nemmere og mere effektivt.

Om forfatteren

PiaKristensen administrator