Hvorfor du bør købe dit nye website

AfPiaKristensen

Hvorfor du bør købe dit nye website

En hjemmeside er en nødvendighed for virksomheder i det 21. århundrede. Søgemaskinealgoritmerne ændrer sig ofte, og et website giver dig mulighed for at holde fingeren på pulsen med de seneste tendenser inden for SEO. For ikke at nævne, at et websted er en fantastisk måde at opbygge tillid hos potentielle kunder og partnere.

 

Når du er klar til at tage springet og bygge et hjemmeside til din virksomhed, har du to valgmuligheder: Du kan enten købe et hjemmeside eller lave det selv. Nedenfor beskriver vi fordele og ulemper ved hver mulighed for at hjælpe dig med at beslutte, hvad der er bedst for din virksomhed

 

Fordele ved at købe et hjemmeside

Når du køber en hjemmeside, hyrer du professionelle, der er velbevandret i de nyeste tendenser og bedste praksis inden for webdesign og -udvikling. Et godt webudviklingsfirma vil også tage sig af hosting, domæneregistrering og e-mailopsætning for dig. Dette kan være en stor lettelse, hvis du ikke har tid eller energi til at lære at gøre alle disse ting selv

 

En anden fordel ved at købe et hjemmeside er, at professionelle webudviklere har adgang til værktøjer og ressourcer, som den gennemsnitlige person ikke har. Det betyder, at de kan bygge dig et bedre og mere omfattende hjemmesidepå kortere tid, end det ville tage dig at gøre det selv.

 

Ulemperne ved at købe et hjemmeside

Den største ulempe ved at købe et hjemmeside er, at det kan være dyrt – især hvis du hyrer et top-of-the-line webudviklingsfirma. Når dit hjemmesideer bygget, skal du desuden sandsynligvis betale løbende gebyrer for hosting, domæneregistrering, e-mailopsætning og vedligeholdelse.

 

En anden potentiel ulempe ved at købe et hjemmeside er, at du måske ikke ender med at have fuld ejendomsret til dit hjemmeside. Det betyder, at hvis du nogensinde ønsker at skifte webudviklingsfirma eller flytte dit hjemmesidetil en anden host, kan du støde på nogle blokeringer undervejs.

 

Fordelene ved at lave dit eget hjemmeside

At lave din egen hjemmeside har to hovedfordele: Det er billigere end at hyre en anden til at gøre det, og du har fulde ejendomsrettigheder over dit hjemmeside, når det er færdigt. Hvis du bygger dit eget websted, får du desuden værdifulde færdigheder, som kan være nyttige senere hen (man ved aldrig, hvornår de kan komme til at være nyttige!)

 

Ulemperne ved at lave dit eget hjemmeside

Der er selvfølgelig også nogle ulemper ved at bygge en hjemmeside. Den største er, at det sandsynligvis vil tage længere tid, end hvis du hyrede en anden til at gøre det – især hvis det er første gang, du bygger et hjemmesidefra bunden. Medmindre du allerede er fortrolig med webdesign og udviklingskoncepter, vil der desuden være en indlæringskurve, når du lærer dig selv at bygge et websted. Dette kan være frustrerende til tider!

 

Konklusion

Alt taget i betragtning er der fordele og ulemper ved både at købe og lave dit eget websted. Hvis prisen er din største bekymring, og du er villig til at bruge den ekstra tid, der kræves for at lære at bygge en hjemmeside fra bunden, kan det være det rigtige valg for dig at lave dit eget websted. Men hvis tiden er vigtig, og/eller hvis du vil have ro i sindet, fordi du ved, at professionelle håndterer alt for dig, kan det være investeringen værd at købe et websted.

 

Om forfatteren

PiaKristensen administrator