Hvorfor skal du bruge Navision?

AfPiaKristensen

Hvorfor skal du bruge Navision?

Microsoft Navision er et af de mest populære ERP systemer der anvendes. Og med rette. Programmet blev udviklet i 1990’erne af danske IT-programmører og blev senere købt af Microsoft. Sidenhen har Microsoft udviklet på programmet, så det understøtter de digitale processer hos virksomheder i hele verden. Microsoft sørger for at kontinuerligt levere nye funktioner og opdateringer til programmet, så det matcher en moderne virksomheds behov for at drive forretning.

Microsoft Navision indeholder alle de nødvendige funktioner til at arbejde med debitorer, kreditorer, lager, fakturaer, ordrer, salg, indkøb, sager, ressourcer, tidsregistrering, produktion mv. Men programmet kan også integreres op imod andre systemer så som webshops, lagerhoteller mv.

Microsoft Navision er nem at anvende og kører i dag via en webbrowser. Så du som bruger af programmet nemt, kan logge på og udføre dit arbejde. Programmet er brugervenligt og nemt at navigere i. Har du brug for at tilgå programmet fra din telefon eller tablet, kan du arbejde i det via en app.

Microsoft ændrede i 2018 navn på Navision, så det officielle navn i dag er Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Nemt at finde leverandører

Når du vælger at anvende Microsoft Navision, er du ikke afhængig af en lille leverandørkreds. Der er flere spillere på markedet i Danmark, så du risikerer ikke at blive afhængig af én leverandør. Det er Microsoft, der udvikler programmet, men det er en virksomhed, der er certificeret Microsoft Partner, der skal installere og sælge licensen til dig. Der findes flere Microsoft Partnere i Danmark. Her kan du f.eks. se på Microsoft Partneren Logos Consult, som i mere end 25 år har installeret, supporteret og vedligeholdt Microsoft Navision for flere danske virksomheder.

Der er flere virksomheder i Danmark der er certificeret Microsoft Partner, så det kan være en fordel at se på hvilket Microsoft område, partneren har kompetencer indenfor. En Microsoft partner kan både have kompetencer indenfor Office 365, hosting, CRM, og flere Microsoft ERP programmer mv. Det er altså en fordel at undersøge om partneren har et større team af konsulenter specifikt på Microsoft Navision, så du er sikret support og kompetent rådgivning.

Et program med mange muligheder

Microsoft Navision er et program med mange muligheder, og du skal bruge det, hvis du har brug for både økonomistyring og lager- og indkøbsstyring. Derudover har programmet funktioner til virksomheder, der har brug for produktionsstyring samt styring af sager og ressourcer.

Programmet kan også tilrettes efter en virksomheds behov indenfor f.eks. lageroptimering, bankintegration, webshop mv.

Fremtidssikret

Det er Microsoft, der står bag udviklingen af Navision, og derfor er programmet fremtidssikret. Der er mange tusinde virksomheder, der anvender programmet hver dag – verden rundt, og derfor er du sikret at der kommer nye funktioner, muligheder og opdateringer til programmet.

 

Om forfatteren

PiaKristensen administrator