Massagestol 3

AfPiaKristensen

Massagestol 3

Tidligere har mange ydelser været udført af mennesker. En ydelse var ofte noget et menneske kunne sælge en anden. Nogle er det fortsat. Man går fortsat til fysioterapeut og får behandling for smerter. Man går til tandlægen for at få ordnet sine tænder. Men andre ydelser har skiftet ham, og det er ikke længere umuligt at tage det ene menneske ud af ligningen. Det kunne eksempelvis være undervisning. Det er ikke længere nødvendigt at have en underviser for at kunne lære at spille klaver. Man kan blot søge på YouTube eller Google, hvortil der er masser af muligheder for at lære. Mange robotter har i dag også erstattet de roller, som mennesker tidligere har udfyldt. Der er tjenerløse restauranter, hvor maden i stedet bestilles på tablets, og maden leveres af robotter eller på skinner til de enkelte borde. Hvorfor skulle de ikke også kunne være med til at gøre livet lidt lettere?

 

Robotter i hjemmet

Teknologien har også lavet sit indtog i hjemmet. Flere udnytter, at man i dag kan få både robotplæneklippere- og støvsugere. Dertil er der vaskemaskiner, som kan starte på bestemte tidspunkter og selv docere vaskemiddel. Mennesker i dag er, i langt højere grad end tidligere, blevet vant til, at teknologien kan hjælpe i hverdagen eller helt kan overtage den menneskelige udførsel af opgaver.

Når nu robotter og teknologi kan overtage så mange opgaver, er der naturligvis også muligheder for, at der findes noget, som kan lette alle de spændinger og smerter, man kan have. Med en massagestol er det muligt at opnå en ydelse, som tidligere krævede et andet menneskes udførsel. I dag er det muligt at købe sig til den ydelse uden et fremmed menneske behøver at inddrages. En massagestol kan give det samme velvære, frirum og smertelindring, som en massør vil kunne.

 

En time i en massagestol

Dit spritnye køb er en massagestol. Mens robotstøvsugeren suser rundt i stuen og stegen står i ovnen, er der nu mulighed for at nyde en times fred og afspænding. Måske du ikke havde tænkt, du var typen, der skulle eje en massagestol. Men når du kigger rundt i dit hjem, er teknologiens goder ikke fremmed. Så hvorfor skulle det kun være praktisk? Nu kan du i stedet nyde din massagestol, der langsomt løsner de spændinger, som har samlet sig i løbet af dagen. Luksus er måske noget, der har virket utilgængeligt, som krævede en hel weekend på spaophold. Men nu kan du mærke, at en time helt for dig selv er lige den luksus, som du har brug for.

Teknologien er her allerede, og den har i høj grad allerede givet os en masse muligheder for at få tid i en travl hverdag. Så at den også kan give et pusterum i form af en massagestol, er ikke en mulighed, du har tænkt dig at gå glip af.

Om forfatteren

PiaKristensen administrator