Rengøring af erhverv og industri

AfPiaKristensen

Rengøring af erhverv og industri

KL specialservice udlejer bl.a. personale til diverse opgaver. Det kan være indenfor specialrengøring, ejendomsservice, industrirengøring eller andre længerevarende opgaver. Hvor det er vigtigt at der er stabile og erfarne folk på. I kan naturligvis også booke os til at stå for alt omkring opgaverne, så får I en fast kontaktperson som I altid kan få fat i.

Manpower er vores medarbejder bank

Har I brug for erfarne folk til opgaver, hen over ferien eller generelt hele året, kontakt KL specialservice så vi kan finde ud af hvordan vi kan hjælpe jer.

 

Vores folk er alle certificerede og har masser af erfaring med mange forskellige opgaver. Har I brug for en vicevært eller et hold til specialrengøring. er vi de rette at kontakte.

Alle vores folk er meget erfarne med specielle rengøringsopgaver på besværlige steder og i højderne. Tag et kig på vores specialrengørings side og se nogle af de ting vi kan klarer for jer. Der er mange andre specielle opgaver vi kan varetage, I kommer bare med dem og vi finder ud af det sammen.

 

Har I brug for mandskab til at holde grønne arealer eller boligblokke, kan I med fordel hyre os ind til opgaverne. Vores ejendomsservice inkluderer mange forskellige opgaver, og har I nogle ekstra eller mere specielle ting der skal gøres, finder vi ud af det sammen.

Fordele ved at hyre KL specialservic

Udover at I ikke skal lede efter folk med lys og lygte, lave job annoncer og afholde samtaler. Så har I den frihed at I kan kontakte KL specialservice hvis der er brug for flere folk i en periode, eller færre. Vi står også for alt det administrative og sørger for afløsere ved sygdom eller ferier. 

Kort sagt, I slipper for alt bøvlet, og vi ved at I får folk ud der er stabile, erfarne og til at snakke med. Skulle der være ændringer i arbejdsopgaverne.

Miljøbevidste og uddannet folk

Udover at vores folk har masser af erfaring, er de også certificerede efter ISO standarterne. Hos KL specialservice er vi meget miljøbevidste. Vi løser opgaver med stor opmærksomhed på miljøet og at de midler vi bruger skader så lidt som muligt. Vi vil gerne give noget videre til kommende generationer og give jer et sikkert arbejdsmiljø. 

 

Kontakt KL specialservice i dag, så vi kan få fat i de fagfolk I har brug for og få dem i gang. Er det ejendomsservice, industrirengøring eller specialrengøring, er vi på pletten med nyeste viden og maskineri. I kan ringe til os på +45 70 12 00 26 eller sende en mail på [email protected] 

Vi bor i Slagelse men kører og arbejder overalt i Danmark, så tøv ikke med at kontakte os. Når mange har ferie er det et godt tidspunkt til en hovedrengøring af maskiner, tung industri og besværlige steder.

 

Om forfatteren

PiaKristensen administrator