Sådan kan content marketing hjælpe din virksomhed

AfPiaKristensen

Sådan kan content marketing hjælpe din virksomhed

Content marketing er en god måde at nå sine kunder. Det handler om at være strategisk, og ramme ens målgruppe der hvor det virker. Det er modtagerorienteret på en original og moderne måde, som kan skabe vækst. Hvis din virksomhed kan engagere målgruppen, vil den opleve vækst. Og I kan få hjælp af et bureau til content marketing i København.

Benyt dig at nye teknologier

For at følge med markedets strategier og tendenser, er det vigtigt at være helt skarp på, hvad der rører sig og hvilke metoder, der skaber resultater. Indenfor marketing har internettets frembrud virkelig rykket ved mulighederne. Der findes i dag et hav af muligheder for marketing, der rammer forbrugeren på den helt rigtige måde. I nutidens samfund spiller kunstig intelligens, algoritmer og forudsigelser en stor rolle, når det kommer til salg og marketing. Knækker man koden, kan man for alvor skabe vækst.

Kunderelationer er vigtige

Når man som virksomhed fokuserer på content marketing, drejer det sig om at skabe tillidsfulde og gode kunderelationer. Virksomhederne og forbrugerne/kunderne har aldrig været tættere forbundne, end de er det i dag. Uanset hvilken specialist inden for marketing, man opsøger, vil man få fortalt, at der skal sigtes mod ens kunders ønsker og behov. Hvis man som virksomhed, kan klarlægge hvad ens kunder ønsker og tror, de har brug for, kan man skabe vækst. Derfor er det vigtigt at få defineret, hvem ens kunder er. Det handler om at få defineret aldersgruppen, levestandard, kundernes drømme og ønsker samt livsstil. Jo flere data man kan indsamle til brug for udvikling af content marketing, jo bedre ved man, i hvilken retning man skal skyde.

Influencer-marketing og content marketing i København

Få hjælp til content marketing København. Netop ved brug af content marketing i København kan du opnå resultater. Et legendarisk eksempel på modtagerorienteret markedsføring, som content marketing er baseret på, er influencer-marketing. Siden sociale medier har vundet indpas hos de fleste mennesker, har det fået en enorm magt og betydning for, hvad vi bruger vores penge på. I starten var der ikke en klar sammenhæng mellem marketing og markedsføring i forbindelse med overvejelserne til sociale medier såsom Facebook, Instagram og TikTok. Det er der sidenhen lavet om på. Sociale medieplatforme svømmer i reklamer og markedsføring. Og der findes mange eksempler på, at det virker, da de fleste danskere bruger mange timer om dagen på at kigge på sin telefon.

Influencere og mikro-influencere

Både i Danmark og på verdensplan findes der personer, der lever af at promovere virksomheders varer på de sociale medier. Influencere er blevet en almindelig del af hverdagen og fylder en hel del, når man taler om marketing. Der findes både de helt store influencere, som har sin primære indtjening fra samarbejder med virksomheder. Derudover er der dukket mindre influencere op, som alene bruger promovering som en sidebeskæftigelse ved siden af et mere traditionelt arbejdsliv. Brug af influencere til content marketing har vist sig at have gode resultater. Når ens varer bliver anvendt i almindelige dagligdagssituationer, er det lettere for kunderne at forestille sig at investere i varen. Desuden er nogle influencere så populære at deres følgere ønsker at eje alt, hvad influenceren ejer.

 

Om forfatteren

PiaKristensen administrator