Tøj med tryk er en vigtig indikator for en professionel virksomhed – Guide til at vælge det rigtige tryk

AfPiaKristensen

Tøj med tryk er en vigtig indikator for en professionel virksomhed – Guide til at vælge det rigtige tryk

Når man skal trykke sit tøj, så er der stor forskel på hvordan det kommer til at se ud. Dette er pga. at der er mange muligheder at vælge imellem. Det er fantastisk at der er mange muligheder, men pga. dette, så er det også nemt at komme galt afsted. Derfor vil der i denne artikel fokuseres på at guide til at vælge den rigtige løsning til ens virksomhed. Når man har at gøre med tøj med tryk, så er noget af det første man skal beslutte sig for hvilken type tøj man vil have tryk på. De fleste virksomheder tilbyder at man selv kan bringe sit tøj til en professionel tryk virksomhed, eller også kan man bestille nyt tøj som der skal trykkes. Her er det igen op til en selv hvad der er den bedste løsning, og man kan designe sit eget tøj. De fleste mennesker vælger at bestille nyt tøj, men står man inde med en masse tøj, så er det også en mulighed at komme forbi med det tøj, som der skal trykkes.

Det næste som man skal være opmærksom på er valget af design på sit trykte tøj. Der er mange forskellige designmuligheder, og man kan få hjælp til meget af det online. Her er det vigtigt ikke at sende forskellige budskaber. budskabet fra det trykte tøj vil for en virksomhed være super vigtigt, og derfor, så er den bedste mulighed at benytte sig af det designede logo, hvis man har sådan et. Der er mange forskellige muligheder for at få designet lige netop det man vil have, hvis man har egenskaber i fx. photoshop. Ellers så findes der også mange andre illustrator værktøjer, og får man fat i en grafiker, så er det nemt nok at få trykt lige præcis det som man forestiller sig.

Trøjer med tryk – Hvordan er processen for at man får sit design fuldført på tøjet?

Vælger man en trøje med tryk, så er der nogle flere ting som man skal være opmærksom på. En trøje er en bred betegnelse for forskellige kategorier af tøj. Inden for disse, så finder man cardigan, hættetrøjer osv. En trøje med tryk vil derfor være varmere end en t-shirt, og det er vigtigt at være opmærksom på. Yderligere, så er der ikke alle farvekombinationer tilgængelige til tryk, som man ellers kender det fra photoshop, eller et andet stykke software. Der findes et udvalg af forskellige farver, som kommer helt an på den enkelte virksomheds tryk inventar. Her vil man ofte kunne spørge virksomhederne via telefon, eller ved hjælp af en kontaktformular hvilke farver der er til rådighed. Det kan derfor være at ens trøje med tryk ikke kan komme i samme farve som logoet. Bliv inspireret omkring trøjer her.

 

 

Om forfatteren

PiaKristensen administrator