Underholdning til firmafesten

AfPiaKristensen

Underholdning til firmafesten

Firmafester er en af de ting som mange medarbejdere ser frem til en stor del af året, og som mange medarbejdere elsker. Der snakkes om firmafesten længe inden den afholdes, og mindst lige så lang tid efter den er afholdt.

Firmafesten er med andre ord noget som er med til at give medarbejder trivsel i virksomheden, og derfor også noget som kan være med til at holde på dygtige kolleger.

Derfor er det en god ide at vægte afholdelsen af firmafesten højt. Også for at skabe sammenhold løbende!

Hvor ofte der holdes firmafester, er forskelligt fra firma til firma, da der er forskellige kulturer i forskellige virksomheder – og måske også afhængig af sammensætningen i virksomheden.

En af de virksomheder der er med til at sikre en god firmafest er Festbamsen.

Fordele ved firmafester

Det bliver måske hurtigt en gentagelse af ovenstående, men at afholde firmafester (løbende eller få gange årligt) giver en række fordele til virksomheden, og kan derfor øge produktiviteten. Derfor er en god firmafest ofte godt givet ud.

Nogle af fordelene ved firmafester inkluderer, men er ikke begrænset til:

  • Øget medarbejder trivsel
  • Holder på dygtige kolleger
  • Styrker sammenhold
  • Øger produktivitet
  • Forbedrer det sociale miljø
  • Man kan lære kolleger bedre at kende

Listen er uendeligt lang, og derfor er det en god ide at prioritere afholdelsen af firmafester, hvad enten det er årligt eller løbende. Det er en vurderingssag fra firma til firma, hvor ofte det optimalt skal være.

Aktiviteter til firmafesten

Der er mange forskellige aktiviteter til firmafester, som alle medarbejderne stort set vil kunne deltage i og synes om. Nogle ting kan også opstå spontant, men det kan være en god ide at have forberedt noget inden selve festen, så medarbejderne ikke går død i festen og tager tidligere hjem end forventet.

Aktiviteterne kan både være med til at give lidt konkurrence elementer til festen, hvad enten det er en præmie eller æren man vinder. Hvis det er æren, så kan man hurtigt lave et flot diplom på computeren der kan printes ud. Det giver lidt mere stemning, når man bliver kåret som vinder.

Nogle af de populære aktiviteter til firmafesten, er også nogle af de ting man ser til øvrige fester, og også som man indimellem ser på film. Det er nok fordi at man bliver eksponeret af dem løbende, at det er dem man tyer til, men ud fra egen erfaring, så kan jeg dog også hurtigt bekræfte at de er sjove, og værd at overveje. Så for lige at name droppe nogle få ideer til at slutte dette indlæg af med, kan der nævnes:

  • Beer pong – Du kender det populære spil fra utallige amerikanske ungdomsfilm
  • Kongespil – Der er ikke noget som et spil kongespil, til at sætte spændingen i top hos konkurrence mindede personer
  • Æggeløb – Fulde personer som skal forsøge at balancere et æg på en ske. Behøver jeg at sige mere?
  • Gladiator forlystelse – Hvem er firmaets næste ninja warrior?

Der er utallige muligheder, så hvis du har brug for at få hjælp til at arrangere din næste fest, så kan vi anbefale at du tager fat i et firma som eksempelvis Festbamsen, som kan hjælpe dig med at finde de rette udlejere og koordinere festen sammen med dig, så det bliver en succesfuld firmafest.

Om forfatteren

PiaKristensen administrator