Bliv en bedre leder med coaching

AfPiaKristensen

Bliv en bedre leder med coaching

Bliv en bedre leder med coaching

Coaching som managementværktøj er et utroligt effektivt middel at anvende som leder i en virksomhed, fordi det fremmer arbejdsglæden og øger produktiviteten hos dine medarbejdere.

Når man anvender coaching i sin ledelse, kan man bedre være i stand til at fremprovokere den refleksion og den løsning, der virker for den enkelte medarbejder. Og bliver coaching integreret som en naturlig del af kulturen og værdierne på arbejdspladsen, får dine medarbejdere nemmere ved at navigere i hverdagen og måden, man gør tingene på.

Du får kompetencerne til at foretage coaching af dine medarbejdere med en uddannelse som coach.

 

Coaching som en integreret del af kulturen på arbejdspladsen

I flere og flere virksomheder ser man, at coaching er blevet en integreret del af kulturen og værdierne på arbejdspladsen.

Ikke bare som en dialog mellem to mennesker – typisk leder og medarbejder – men også som en gennemtrængende rød tråd i teams og hele organisationen som helhed.

I virksomheder er det ofte nødvendigt at have en fuldstændig klar “måde-at-gøre-tingene-på” for medarbejdere og ledere, især når der sker forandring. Her er coaching som managementværktøj særdeles effektivt, fordi der i forandringsprocesser let kan opstå friktion mellem leder og medarbejder. Mellem ambitionen i strategien og de mennesker, som skal udføre strategien.

 

Coaching på arbejdspladsen

Når coaching bliver en del af hele kulturen på arbejdspladsen, så vil der også være en overordnet konsensus om, hvordan man gør tingene. Der bliver skabt en overensstemmelse mellem det overordnede formål, strategi, kultur og ledelse.

Det gør det nemmere for både medarbejdere og ledere at navigere i hverdagen. Der bliver skabt en større bevidsthed og indsigt gennem hele virksomheden. Alle medarbejdere bliver mere bevidste om de ressourcer, de selv har i forvejen, så de kan anvende dem positivt i deres arbejdsliv.

Coaching er et vigtigt værktøj at anvende på sin arbejdsplads. Det er et godt middel til at understøtte medarbejdernes opgaveløsning, og er utroligt effektivt til at øge trivsel på arbejdspladsen.

 

Bliv en bedre leder hos Expand

Tag en coachuddannelse og bliv en bedre leder hos Expand. Gennem uddannelsens tre trin lærer du at bruge effektive værktøjer, der bidrager til dine medarbejderes motivation, samt til at udvikle dine medarbejdere i en positiv retning.

Uddannelsen som coach gør dig, som leder, netop i stand til at være mere lyttende og stille gode spørgsmål til dine medarbejdere, der sætter gang i reflektionen.

Det skaber ejerskab, motivation, innovative løsninger og ikke mindst et godt arbejdsmiljø, når dine medarbejdere bliver i stand til at anvende de ressourcer de allerede besidder. Ikke bare som enkelt medarbejder, men også som et team og som organisation som helhed.

Om forfatteren

PiaKristensen administrator