Refuga – et sted at fokusere, slappe af og arbejde

AfPiaKristensen

Refuga – et sted at fokusere, slappe af og arbejde

Refuga – et sted at fokusere, slappe af og arbejde

Som selvstændig kan det være svært at give sig selv lov til at trække stikket, dette er fordi størstedelen af ansvaret ligger på dine skuldre. De fleste iværksættere kan dog nok nikke genkendende til at de tager deres arbejde med sig overalt og at der sjældent er et enkelt øjeblik som ikke handler om arbejde. Det kan være utroligt drænende og svært at være i, både for dig selv, men også for dine nærmeste. Hvad så, hvis du fik at vide at du sagtens ville kunne slappe af og nyde sol, varme og ferie samtidig med at du kan skabe gode resultater for din virksomhed? Det kan være det lyder lidt for godt til at være sandt, men Refuga skaber muligheden.

Refuga giver dig mulighed for en rejse der kombinerer arbejdsliv og afslapning

Refuga WorkAway er en arbejdsrejse for iværksættere. Det er din mulighed for at skabe et større netværk, indhente sparring og din mulighed for at kunne arbejde intensivt. I dagligdagen derhjemme er du sikkert vant til, at du ikke kun kan have fokus på arbejdet, der er også de andre gøremål i hverdagen. Disse gøremål skal du ikke have fokus på og du kan dermed have fuldt fokus på dit arbejde, din virksomhed og dig selv. Det er en feriemulighed for 20 til 25 iværksættere, hvor i sammen kan skabe et netværk og arbejde, men samtidig få en velfortjent ferie, hvor man kan få lov til at slippe ansvaret en smule. Du finder på disse rejser en blanding af mange forskellige iværksætter, nogle er nye og andre har store etableret virksomheder. Nogle er afsted for første gang og andre har været afsted flere gange. Det er en mulighed for dig som iværksætter, uanset hvor du er i processen.

Skab forbindelser og del erfaringer med andre iværksættere

En tur med Refuga skaber muligheder for dig som iværksætter, som du ikke kan sige nej til. Det er din mulighed for at skabe forbindelser, udveksle idéer og muligheder og så er det din måde, hvorpå du kan få noget med dig hjem, hver gang du tager afsted. Det er helt sikkert en mulighed du bør overveje nøje, hvis du ønsker at skabe de bedste resultater både for dig selv og for din virksomhed. Nyd sol, sommer, varme og fede feriedestinationer samtidig med at du udvikler dig, dine idéer, dine forbindelser og din virksomhed. Refuga WorkAway er en arbejdsrejse til dig som ønsker at give dig selv flere og bedre muligheder. Du har ikke kun muligheden for at skabe forbindelser og udvikle sparring, du har også muligheden for at opleve en anden form for arbejdsliv. Det er nemlig en ferieform, der skaber muligheder for dig som selvstændig. En måde, hvorpå du kan arbejde og holde ferie samtidig og så kan du samtidig udvikle dig, din virksomhed og dine idéer. Lær og bliv inspireret af dine medrejsende og få en rejseoplevelse som er ud over det sædvanlige – en feriemulighed de fleste iværksættere burde prøve.

Om forfatteren

PiaKristensen administrator