Du kan opnå stor gevinst ved at forbedre din domænerating

AfPiaKristensen

Du kan opnå stor gevinst ved at forbedre din domænerating

At have dit website liggende højt i Googles søgemaskine kan være altafgørende for hvordan din virksomhed klarer sig på markedet. Derfor kan du ikke komme udenom at have fokus på netop det.

Podcast kan hjælpe

Har du brug for at udbygge din viden om, hvordan du via links kan opnå en bedre placering i Google, så er der heldigvis hjælp at hente. I podcasten Linkbyggerne kan du opnå stor viden omkring hvordan du kan opnå bedre domæne rating af links. Podcasten findes allerede nu i flere afsnit med hver deres tema, så du kan vælge det emne, som du synes at du har brug for at vide mere om.

Forsiden er vigtig

Linkbyggerne har blandt andet fokus på at det er ikke er selve dit domæne, der får en dating hos Google, men de enkelte sider. på dit site Googles grundmotor er rating på de enkelte sider. Dermed kan domæne rating ikke altid bruges som det vigtigste parameter. Dog er forsiden på dit site ekstrem vigtig. For her fra kan der akkumuleres mest værdi. Det er jo her trafikken ofte kommer til. Men alle links på alle sider har i princippet værdi.

Domæneautoritet kan være misvisende

Et sites Domæneautoritet er noget rigtig mange har fokus på, når de vil købe links på et site. Det er dog ikke altid fordelagtigt kan man høre i podcasten Linkbyggerne at det er fordelagtigt. Den kan nemlig være udregnet på en for simpel måde, som ikke giver et troværdigt resultat i alle situationer. Man skal huske på at Ahrefs, der udregner domæneautoriteten, er et privat firma med de begrænsninger dette indebærer. Blandt andet kommer ikke links ind i systemet, da de har en nedre grænse for hvilke sites, der kommer med i systemet.

Nofollow links kan også have værdi

At tagge et link som Nofollow  mener mange ikke giver nogen værdi i Google-systemet, men kun evt. øger trafik. Dette er ikke nødvendigvis rigtigt, mener de hos Linkbyggerne. Forsøg har nemlig vist det modsatte. Det skal man huske, når man bygger sine link.

Trafiktal er også vigtigt

Der er ikke altid fokus på det, men trafiktal er helt sikkert også et vigtigt parameter. Linkbyggerne mener, at trafik er et billede på at det er rigtige websites som rigtige mennesker besøger, og link derfra dermed får større værdi. Og så er der også risikoen for at Google fjerner værdien ved et site, der kun sælger links og ikke leverer et ægte indhold.

Om forfatteren

PiaKristensen administrator