Dyrk motion når du er ude og rejse – læs hvordan!

AfPiaKristensen

Dyrk motion når du er ude og rejse – læs hvordan!

Når du er ude og rejse, har du sikkert travlt med at se på forskellige seværdigheder i det land du besøger. Du har sikkert ikke tid nok til at gå i fitnesscenteret. Du har ikke engang tid til at rejse dig væk fra din computer, hvis du lige finder noget godt wi-fi. Men du har en drøm. En lækker krop. En seks pack er en herlighed og hvem ville ikke ønske sig det.

Der er faktisk flere muligheder til hvordan man kan dyrke motion, hvis man holder ferie og muligvis ikke har en fitnesscenter tilgængelig i nærheden af det hotel man opholder sig på. Læs her hvordan du kan gøre det.

Mavebøjninger som crunches

Næsten alle mennesker ved, hvordan man gør det. Denne øvelse er rettet mod den øvre del af maven. Det er en af de grundlæggende, men effektive øvelser. For at udføre crunches skal du ligge på en flad overflade med hænderne på brystet eller bag hovedet. Træk dine mavemuskler sammen, hold derefter i 2 sekunder, og vend derefter tilbage til din liggende stilling. Denne øvelse kan laves på dit hotelværelse, derfor ingen problemer med denne motion, selvom du holder ferie.

Cykeltur

Mange hoteller tilbyder udlejning af cykler, så man kan cykle ud og se naturen eller besøge forskellige steder på egen hånd. Denne motion er både nem, hyggeligt og meget sund. Det gode ved at bruge en cykel er, at hvis du bliver træt kan en taxa med cykelholder til anhængertræk kører dig eller familien tilbage til hotellet.

Løbe eller gå en tur

Den mest benyttede motionsform når man er ude at rejse og ønsker at få trænet lidt om morgenen eller når som helst på dagen, er en god løbetur. Er du ude og rejse, er det eneste du mangler for at få trænet med at løbe, et par løbesko. Er du ikke til løb, kan du vandre en lang tur og se på naturen og få nogle nye oplevelser. Både løb og at gå, er nogle af de bedste motionsformer som kan dyrkes hvor som helst.

En svømmetur

De fleste hoteller har swimmingpools både indendørs eller udendørs, hvis vejret er til det. Svømning kan du dyrke hvor som helst, så længe der er vand som du kan svømme i. Er hotellet ved siden af en strand, kan du lige så godt gå til stranden og svømme der, hvis du ikke er til klorvand. Det hele kommer an på hvad du har lyst til.

Om forfatteren

PiaKristensen administrator