En flydende overgang

AfPiaKristensen

En flydende overgang

Flere og flere bygninger komme til i takt med, at virksomheder udvider deres horisont og arealer. Pladsmangel bliver en realitet for mange firmaer, og derfor må de købe flere grunde og lave nye bygninger. I designprocessen skal der udvælges alt fra byggemateriale til døre og vinduer. Som virksomhedsejer kan man gøre en god investering, hvis man beslutter sig for at købe de rigtige typer af døre. Med specielle typer af træ kan dørene holde i mange årtier. Lige netop det har firmaet NorDan sat sig ind i med deres Ntech-serie, som kan redde dig fra at skulle skifte dørene i dine bygninger ud fra tid til anden. Derudover kan du med de mange farver og varianter af glas finde lige netop det udtryk, der passer til den bygning, som skal skabe ramme for din virksomhed.

Hvad er en Ntech dør?

Døre er ikke kun med til at adskille to rum fra hinanden og sikre, at regn ikke kommer ind i huse og bygninger. Døre kan med deres gennemsigtighed og lette design være med til at skabe en flydende overgang fra inde til ude. Med en dør fra NorDans Ntech-serie får du en brugervenlig og elegant dør, der holder i mange årtier frem. I Ntech-serien finder du alt fra rammedøre til skydedøre, hvilket giver dig fri mulighed for at designe og kombinere dørene, som du har lyst. Dørene findes i 13 forskellige farver, der rangerer fra rød til mørkegrøn. Selvom mange til deres virksomheder vælger de helt klassiske hvide Ntech døre, kan man i Ntech blackline serien også finde dørene i en stilren udgave, hvor alt fra håndtag til hængsler er produceret i sort. Derudover kan man med Ntech dørene få lov at vælge i det store sortiment af glas. Glasset kan nemlig tilpasses til rammerne, så man får lige netop det design, man bedst kan lide.

Hvordan produceres Ntech døre?

Det der gør Ntech døre specielle er måden, hvorpå de produceres. Ntech dørene er lavet af lamellimet og fingersamlet fyrretræ, der udelukkende kommer fra bæredygtige skove. Derudover er aluminiumskomponenterne sat efter Sea Proof plus-standarder. Dermed sagt er Ntech dørene lavet af de fineste fyrretræer. Det er de for at få det flotteste resultat og sikre den høje kvalitet.

Hvor finder man Ntech døre?

Står du og mangler døre til dine bygninger, der skal danne ramme om dine virksomheder, kan du med fordel besøge NorDans hjemmeside. Her finder du alle udgaver af deres høj kvalitets Ntech-serie. Det gælder både, om du skal finde en 4-fløjet skydedør eller blot har brug for en simpel terrassedør. De mange døre i alle farver vil på mange måder kunne skabe lige netop den bygning, som i fremtiden bliver omdrejningspunktet for din virksomhed.

Om forfatteren

PiaKristensen administrator