Få kvalitet for pengene når du ansætter en app-udvikler

AfPiaKristensen

Få kvalitet for pengene når du ansætter en app-udvikler

Få kvalitet for pengene når du ansætter en app-udvikler

Dette indhold er sponsoreret.

I dag bruger vi efterhånden apps til alt. Vi kan blandt andet få apps med spil, streamingkanaler, aviser, banker og meget andet. Bag alle disse apps sidder der udviklere, der programmerer alle de ting, som den enkelte app kan. Måske har du også fået udviklet en app til din virksomhed eller går og overvejer at få udviklet en. Hvis det er tilfældet, skal du have fat i en app-udvikler. Her forklarer vi, hvilke aspekter der afgør, hvordan en app-udvikler bliver lønnet. Vi giver dig også gode råd til at få udviklet din app billigere, uden du skal gå på kompromis med kvaliteten.

Hvad får en app-udvikler i løn?

En app udvikler løn ligger ca. mellem 550.000 kr. og op til omkring 770.000 kr. årligt afhængig af forskellige faktorer. Hvor meget en app-udvikler får i løn afhænger i høj grad af deres erfaring. Jo mere erfaring og jo flere store projekter, som en app-udvikler har arbejdet på, jo højere vil lønnen være. Andre ting, der kan afgøre en app-udviklers løn, er de personlige kompetencer. Det inkluderer blandt andet kvaliteter som stabilitet, engagement, gode skriftlige og mundtlige evner.

Der findes forskellige programmer, som man kan programmere i. Hvilke kompetencer, app-udvikleren har indenfor de forskellige programmer, og hvilke færdigheder, personen har, spiller også ind i lønniveauet. Eksempelvis vil en frontend-udvikler ofte modtage mindre i løn end en blockchain-udvikler.

Har du et stort behov for at få udviklet apps, kan du ansætte en app-udvikler på fuld- eller deltid i din virksomhed. Men hvis du ikke har arbejdsopgaver til at have en udvikler ansat, kan du også vælge at ansætte en remote udvikler. En remote medarbejder kan sidde alle steder i verden, og du kan ansætte personen til det behov, du har i din virksomhed. Vi går i næste afsnit i dybden med, hvorfor det kan være en fordel at ansætte en remote udvikler.

Der er penge at spare ved at få en udenlandsk app-udvikler

Der findes dygtige app-udviklere overalt i verden. Flere og flere beskæftiger sig med at udvikle de små brugbare programmer, som fylder meget i vores hverdag. Lønningerne i Danmark er dog blandt nogen af de højeste i verden. Bare fordi priserne på danske app-udviklere er højere end i andre lande, betyder det ikke nødvendigvis, at de er dygtigere. Lønnen hænger i høj grad sammen med, at leveomkostningerne er højere i Danmark end de eksempelvis er i Mellemøsten, Afrika eller Asien.

Du kan altså få meget mere arbejde for pengene, hvis du vælger at ansætte en udenlandsk app-udvikler. Eksempelvis får en egyptisk app-udvikler en årsløn på mellem 40.000-100.000 kr., alt efter erfaringsgrundlaget.

Så hvis din virksomhed skal have lavet en ny app, kan der være en økonomisk fordel i at se udover Danmarks grænser.

Om forfatteren

PiaKristensen administrator