Få sparring til din virksomheds udfordringer

AfPiaKristensen

Få sparring til din virksomheds udfordringer

Hvis du er selvstændig med egen virksomhed, så er det helt naturligt, hvis du starter ud med at være en smule forvirret. Der er nemlig rigtig mange nye ting, som man nødvendigvis må sætte sig ind i, hvis man skal have succes med sit firma. Du kan naturligvis finde mange svar på nettet, men det kan godt være rarere nogle gange at sparre med andre, der kender til situationen. Det kan være, at du skal tage på en rejse, hvor du sparrer med andre virksomheder?

Hvad er det for en rejse?

Nej, det er ikke en symbolsk rejse, der skal være en metafor for noget andet. Der er faktisk nogle rejser, der er lavet specielt til selvstændige med firmaer, der har lyst til at tage til udlandet og møde andre, der også er selvstændige. Hvis det lyder som noget for dig, så skal du bare have fat i refuga.com for at finde ud af, om det er noget for dig. Der er også forskellige steder, man kan vælge at rejse hen, så du skal nok finde noget, der passer til dig.

Få hjælp til din virksomhed

Når man er i en branche, som man ikke kender så godt til, så kan det hjælpe utrolig meget, at man kan tale med andre, der måske har været igennem det før. Det kan f.eks. være, at du har spørgsmål til noget omkring lovgivningen, som du synes, det er været svært at opstøve et svar på. Så er det heldigt, at det er noget, du kan spørge en masse kompetence mennesker om, hvis du tager på denne rejse.

Måske du finder en samarbejdspartner?

Der er også nogle, der tager på denne slags rejser, fordi de håber, at det kan forbedre væksten i deres firma. Det kan være, at du også er heldig, at du kan finde en potentiel samarbejdspartner på turen.

 

Om forfatteren

PiaKristensen administrator