Derfor er RatTrap fælden unik

AfPiaKristensen

Derfor er RatTrap fælden unik

Døjer du meget med rotter lige for tiden? I så fald kan RatTrap fælden være helt uundværlig. I denne artikel vil vi snakke mere om denne fantastiske rottefælde og hvorfor du skal anskaffe denne. Vi vil også give nogle gode bud på, hvordan du køber den hjem.

Sådan fungerer en RatTrap fælde

RatTrap fælden fungerer således, at den bliver monteret i kloakkens spildevandsafløb. Fælden er lavet i meget robuste materialer og er derfor også velegnet til at blive sat ned i det hårde kloakmiljø. Den er dejlig nem at montere og det er derfor også praktisk for langt de fleste private boligejere, som kaster sig ud med en RatTrap fælde.

Det smarte ved RatTrap fælden er, at rotter slet ikke kan passere fælden. Derimod bliver de ledet op i et aflivningskammer i selve RatTrap fælden, hvor de bliver aflivet humant. Efter aflivningen af rotterne bliver de skyllet ud med spildevandet. Og på den måde kan du altså hurtigt stoppe med dit rotteproblem med en smart RatTrap fælde. Den kan fungere til flere forskellige rotter og er derfor en god investering.

Med en RatTrap fælde benytter du CO2 selv at aflive rotterne. Det er en meget mere human måde at aflive rotter på og den er samtidig miljøvenlig, da du ikke benytter giftige stoffer.

Selv hvis der skulle gå noget galt med din RatTrap og rotterne ikke bliver ledet op i dette aflivningskammer, så fungerer det som en rottespærre. Det vil sige, at rotterne under alle omstændigheder ikke kan få adgang til de dele af kloaksystemet, som fælderne spærree for. Og det vil altså sige, at du ikke får nogle uheldige besøg inde i boligen længere.

Bestil den hurtigt hjem på nettet

Hvis du gerne vil have fat i en RatTrap fælde, så kan du hurtigt og nemt bestille den hjem på nettet. Her kan du finde en del forhandlere, som sælger fælder som dette. Se hele vores udvalg her.

Du kan eventuelt lige tage et kig på flere forskellige forhandlere, hvis du gerne vil sørge for at du får en god handel. Det kan sagtens være at nogle forhandlere kører med en bedre pris end andre. Det skal du naturligvis udnytte, så du ikke betaler mere end højst nødvendigt.

Som sagt er en RatTrap fælde dejlig nemt at montere helt selv og det er derfor også noget du sagtens kan finde ud af alene. Men på internettet kan du også finde frem til en del videoer om, hvordan du lige skal bære dig ad med det.

 

Om forfatteren

PiaKristensen administrator