Hold en eksklusiv reception med hjælp fra eventbureau

AfPiaKristensen

Hold en eksklusiv reception med hjælp fra eventbureau

Der kan være mange grunde til, at jeres virksomhed ønsker at holde en reception. Måske har I netop lukket en stor handel, opkøbt et andet firma, fået en ny direktør eller noget helt fjerde. Uanset hvad skal det fejres med en lækker reception, hvor medarbejdere, familie, samarbejdspartnere og andre kan komme til et glas bobler og nogle lækre snacks.

Men hvordan sørger I for, at det bliver en eksklusiv reception? I kan eventuelt indgå et samarbejde med et eventbureau, der virkelig har forstand på at strikke sådan et arrangement sammen. Der er mange at vælge mellem, så det handler selvfølgelig om at få valgt det rigtige eventbureau, der matcher jeres ønsker for receptionen.

Det kan vær en god idé at finde et eventbureau, der har speciale i erhvervsarrangementer. Det giver jer en større chance for at få en reception, der rent faktisk egner sig til lige præcis jeres virksomhed. Men hvilket eventbureau kunne det så være?

 

Event Fabrikken skræddersyer receptioner

Event Fabrikken er et eventbureau i Aalborg, der har speciale i arrangementer for virksomheder og organisationer. De kan derfor med det samme sætte sig ind i jeres specifikke ønsker og formål med receptionen.

Derudover skræddersyr de receptionen ud fra jeres ønsker. Der er derfor ikke nogen pakkeløsning, og I får det altså lige efter jeres tanker – selvfølgelig med professionel sparring, så I får det bedst mulige resultat.

Event Fabrikken kan også arbejde hurtigt og derfor strikke receptionen sammen på kort tid. Det er selvfølgelig bedst, hvis I hurtigt kan give besked om, at I gerne vil holde en reception, så de har mulighed for at gå mere i dybden med arrangementet.

Kontakt derfor Event Fabrikken hurtigst muligt, så I kan få den reception, I drømmer om!

 

Hvad skal receptionen indeholde?

Der er uden tvivl mange måder at afholde en reception. Det kan være mere eller mindre formelt, og det kan være en mere eller mindre dyr affære. Måske skal jeres ikke bestå af mere end et glas champagne, måske vil I hellere gå all in og byde på buffet og cocktailbar.

Det er alt sammen helt op til jer, og hvad I har af budget for receptionen. Uanset hvad kan et eventbureau være en fordel, da det giver jer et større frirum til at nyde receptionen på selve dagen – og fokusere på jeres arbejde op til. Det er derfor aldrig helt dumt at gå ind i et samarbejde med et eventbureau, der kan hjælpe jer bedst muligt.

I skal selvfølgelig også have en fornemmelse for, hvor mange der kommer til jeres reception. Det gør det lettere at få købt ind til eventet, så der er nok til alle. Det ville være enormt ærgerligt, hvis der ikke var noget drikkelse til de sidste, der ankommer.

Om forfatteren

PiaKristensen administrator