Hvorfor vælge revisor?

AfPiaKristensen

Hvorfor vælge revisor?

En revisor en samarbejdspartner for dig og din virksomhed, der hjælper både med sparring, men også med økonomisk vejledning, så der er styr på alle oplysninger, regnskaber og lignende i din forretning.

Sådan kan du få den bedste pris

Når du skal finde dig en revisor, vil du nok hurtigt finde ud af, at der kan være en stor forskel på revisorernes priser landet over. Nogle steder er det billigt, andre steder kan det let koste dig to eller tre gange så meget i timen at hyre en revisor.

Hvis du gerne vil gøre det let for dig selv at finde frem til de bedste priser på en revisor, kan det være en god idé at indhente tre tilbud fra tre forskellige revisorer og på den måde finde frem til den absolut bedste pris.

Du skal have en god relation til din revisor

Det er dog også en rigtig god idé at få en rigtig god relation til din revisor, da du kommer til at have en del kontakt med vedkommende over de næste mange år, i fald at du bliver ved med at bruge den samme revisor.

En revisor skal være i dit ringhjørne og på dit hold, når du har allermest brug for det. Et godt eksempel var eksempelvis under corona pandemien, hvor der fx var meget tvivl om økonomien i virksomhederne, hjælpepakker og meget andet. Her var der rigtig mange, der brugte deres revisor til at komme helskindet igennem det virvar af nye regler og lovgivning, der kom i spil på det område.

Find din revisor online

Der er ingen tvivl om, at du vil have nemmest ved at finde din nye revisor ved at gøre brug af nettet. Her kan du let søge efter en specifik revisor, hvis der er en, du har i tankerne. Du kan også let finde frem til en ny revisor, hvis du fx går med tanker om at skifte revisor i din virksomhed.

Med en hurtig søgning er du let på vej til at finde en ny revisor, som kan hjælpe dig med meget af det praktiske omkring virksomhedens økonomi.

Om forfatteren

PiaKristensen administrator