Ratél indtager USA

AfPiaKristensen

Ratél indtager USA

Så skete det endelig, det store land mod vest har opdaget de positive muligheder ved giftfri rottefælder. Ratél er nu i gang i USA og vi håber på at mange af de store og mindre byer derovre, får opsat vores rottefælder i kloakker og brønde.

Den giftfri rottefælde

Mange steder i verdenen bruges vores giftfri og mekaniske rottefælder allerede. De er nemme at reparere og at sætte op og de passer mest sig selv. I vores app ratelcom kan enhver ejer af vores rottefælder følge dens effektivitet og om den trænger til service.

 

Får I sat en rottefælde et forkert sted, kan den nemt flyttes til et bedre og mere rottebefængt sted. Vores fælder holder meget længe inden service er nødvendigt, netop fordi de er helt mekaniske. Det betyder også at frost og varme har mindre effekt på dem. Nu befinder de sig ofte under jorden hvor vejr og vind har mindre betydning. Skulle det regne skomager drenge, vil vandet bare flyde igennem fælden uden at ødelægge noget.

 

Det kan ske at senderen til vores app skal tjekkes, men generelt passer systemet sig selv. Det gør rottefængerens arbejde uden gift. Så skulle en rottefælde gå i udu, belaster den ikke miljøet ekstra. Det gør den sikker at bruge i områder med børn og husdyr, som katte og hunde. 

Få sat rottefælder op nu

Så I kan nyde at være udenfor uden at skulle tænke over ubudne rotte gæster i hus eller haveskur. Det giver bare så meget mening at sætte vores mekaniske rottefælder op alle de steder hvor rotter er et problem. 

 

Især ved fødevarer virksomheder, ved landbrug eller ved offentlige parker hvor folk taber madrester tit. Her vil kloak rottefælden være et absolut plus og når den befinder sig nede i kloakken generer den kun rotterne. 

Dermed øger vi sikkerheden for alle med Ratéls kloak rottefælder og de døde rotter skylles ud med kloakvandet og bliver til gødning.

 

Med alle de positive ting som mekaniske rottefælder kan bidrager med i alles hverdage, er det tosset ikke at få sat dem op i en fart. Har I brug for mange og  ikke så mange hænder, kommer vi gerne og hjælper med at sætte dem op. Så ved I også at alt er i orden, når vi smutter igen. 

 

At Ratéls kloak rottefælder er effektive kan I se på vores hjemmeside, hvor vi også viser i hvor mange lande vi efterhånden operere. Det er noget vi er meget stolte af og det er især byer rundt om i verden som har fået fornøjelsen af færre rotter.

 

Har jeres by eller kommune behov for effektive rottefangere, så kontakt Ratél.dk via vores hjemmeside og få sat gang i en masse rottefælder. Til gavn for os alle.

Om forfatteren

PiaKristensen administrator