Sådan sikrer du værdien af dit boligsalg

AfPiaKristensen

Sådan sikrer du værdien af dit boligsalg

Går du med tanker om at sælge dit hjem, så du kan skalere enten op eller ned, nu hvor din livssituation har ændret sig? Hvis det er tilfældet, så er der en del, du skal tænke på, da der både er ejendomsmæglere, søgning efter det nye drømmehus og selve pakningen af alle dine ejendele. Det, som du nok ikke har tænkt på i denne proces er, hvordan du rent faktisk kan få mest ud af dit salg, men det har jeg heldigvis gjort for dig.

Få dit hjem til at skinne
Det siger lidt sig selv, at de fleste gerne vil betale mere for et hjem, der står knivskarpt uden et eneste problem at tage sig af. Det er derfor vigtigt for dig, inden du sælger at få dit hjem gjort flot og lækkert både æstetisk men så sandelig også teknisk. En af de ting, der giver den største værdiforøgelse i et hjem er, når badeværelset står fuldstændigt pletfrit, og hvis du ikke lige selv kender en VVS’er, så har jeg en verdensklasse en af slagsen til dig.

Gå ind på hjemmesiden https://akutvvsservice.dk/ og bestilt en fagmand til at få fikset alle de små problemer, der opstår på et badeværelse i løbet af årene. Det kan godt være, du ikke selv synes, der er noget galt med det, men når tilstandsrapporten kommer i hus, så vil du med al sandsynlighed blive overrasket over, hvor mange små fejl, der kan komme fra dagligt brug.

De fleste bliver overraskede over, hvordan de selv kunne leve i et hjem, der er så fyldt med fejl, som en tilstandsrapport giver udtryk for, men den kunne lige så vel være en rabatkupon til dit hus, når du sælger. Du skal derfor gøre alt, hvad der står i din magt for at forhindre den rapport i at være så fyldt med umiddelbart ubetydelige fejl, da de utvivlsomt vil sænke værdien på dit hus.

Til dig, der ikke skal sælge endnu
Hvis du ikke går rundt med tankerne om at sælge på nuværende tidspunkt, så gør de samme regler sig stadig gældende. Langt de fleste mennesker, der ejer fast ejendom, sælger før eller senere, som deres liv ændrer sig. Du kan derfor med fordel komme problemerne i forkøbet ved løbende at holde dit hjem og særligt dit badeværelse ved lige.

Det sørger for, at du slipper for at skulle lave den helt store renovation, når du eller dine efterkommere skal sælge, og du får samtidig glæde af hele tiden at have det flotteste og mest perfekte badeværelse muligt. Hvis du er heldig og privilegeret af at have friværdi i din bolig, så kan du endda konvertere den om til forbedringerne, så du selv slipper for at skulle op med penge, da dit hus betaler for sig selv.

Om forfatteren

PiaKristensen administrator