Der er penge i skidtet

AfPiaKristensen

Der er penge i skidtet

Der er ufatteligt mange forskellige måder, man kan investere sin formue og håbe på afkast, og folk forsøger sig med alt fra kunst til krypto, men hvad med at købe sig ind i et håndværk? I en tid, hvor flere og flere af os sidder og laver passivt arbejde, bliver vores fysiske kompetencer dårligere, hvilket kun gør håndværkere endnu mere værd. Så er næste spørgsmål så, hvilket håndværk du skal investere i, og her har jeg også svaret.

Tjen penge på folks kloakker
Der er mange gode klassiske håndværk, der kun bliver endnu mere værd i takt med at resten af os bliver mere stillesiddende, og vi samtidig får flere penge imellem hænderne. Du kan både købe dig ind hos en tømrer, en VVS’er eller en murer, men jeg vil klart anbefale dig at se, hvordan du kan købe dig ind hos din lokale kloakmand, da det er der, pengene virkelig er.

Årsagen til dette er faktisk rimelig enkel, da alle hjem har et kloak- og afløbssystem i undergrunden, der bliver udsat for dagligt pres. Som tømrer eller VVS’er er det ikke garanteret, at der er nogen, der får brug for din assistance, men der vil altid være en kloak eller et afløb et eller andet sted, der er tilstoppet. Du er derfor sikret en løbende indtægt ved at være i dette marked, og selvom hver sag måske ikke giver det samme som et splinternyt badeværelse eller en ny garage, så er du ikke begrænset af, at det er enkelte opgaver. Du får derimod en løbende række af opgaver, der sikrer dig et fast afkast på din investering.

Kloak under pres
Alt hvad jeg har sagt indtil nu, giver nok god mening, men du står måske tilbage med spørgsmålet om, hvorfor det her er en bedre investering nu end tidligere. Med fare for at fejlcitere Sherlock Holmes, så er svaret faktisk ganske elementært og baseret på vores levestandard. Vi lever simpelthen for godt i Danmark, og hver andet dansker er svært overvægtig. Vi spiser for dårligt og laver for lidt motion, samtidig med at vi ryger og drikker for meget.

Hvad har det så med kloakken at gøre? Jo, det kræver næppe nogen doktorgrad i biologi at kunne regne ud, at jo dårligere vi spiser og drikker, og jo federe mad, der kommer ind i systemet, jo klammere og mere ulækre ting kommer der også ud igen. Det, vi sender ud i vores kloakker og afløb er ikke designet til at komme hele vejen igennem, og det vil utvivlsomt kræve en gang kloakrensning før eller senere.

Vores kloaknetværk blev lavet til en anden tid, en tid, hvor take away og store buffeter ikke eksisterede, og det vil give problemer i kloakken. Du kan derfor udnytte samfundstendensen maksimalt og sikre dig en investering, som giver sikkert afkast lige så længe, som vi danskere spiser og drikker for meget, og det ser ikke ud til at stoppe foreløbig.

Om forfatteren

PiaKristensen administrator