Socialt hygge ved gaming oplevelse

AfPiaKristensen

Socialt hygge ved gaming oplevelse

Hvis du tror at gaming betyder at du ikke snakker med andre eller for den sags skyld ingen venner har, så er du på gale veje.

Det er nemlig velkendt, at mange gamere ofte spiller sammen med venner eller bekendte. Det kan godt være du sidder selv, men der er ofte meget liv i den digitale verden omkring dig.

Hvad gør gaming socialt?

Du har faktisk flere muligheder for at gøre gaming til en social aktivitet, som kan være meget underholdende.

Du behøver ikke at være alene omkring gaming. Multiplayer games har i mange år været en stor aktivitet.

Online gaming

Du har nemlig mulighed for at spille online. Det i sig selv, gør at du kan møde en hel masse mennesker fra hele verden. Og det er med et formål – nemlig jeres fælles interesse for det spil, som I spiller.

Her har du faktisk også mulighed for at “lære” at tale et andet sprog. Okay, måske ikke til perfektion eller med direkte undervisning. Men at tale med andre mennesker fra et andet land åbner muligheden for at lære nogle hurtige sætninger, som I begge kan grine af.

Du kan lære tilbage, så I begge får nogle sætninger I kan blære jer med over for andre folk I kender. Så kan du prale af, at have lært et andet sprog, mens du har gamet.

Gaming med venner

Det behøver ikke kun at være fremmede mennesker, som du møder fra fjerne lande, du skal game med.

Det kan nemt være at du har enten venner eller bekendte, som vil være med til at spille et specielt spil. Her har I allerede en ekstra fælles ting at snakke om. Det gælder også når I mødes i den virkelige verden.

Vi kender alle følelsen af at tiden flyver, når vi snakker om noget, der interessere os.

Det kan også være med til at give jer en anderledes oplevelse. I har et mål i et actionspil – nedlæg fjenden og indtag en stilling.

Det kræver også samarbejde omkring et fælles mål.

Det kan også være at I kan introducere hinanden for andre gamere, der vil være med i jeres guild/clan.

Godt gammelt LAN hygge

Med online delen er det gode gamle LAN party knap så udbredt som førhen. Det er dog stadig en fantastisk ting at mødes fysisk med jeres gamer PC’er. Det giver bare noget andet at kunne kigge hinanden i øjnene. Det gælder også selvom online verden er blevet langt mere avanceret med flere muligheder.

I kan jo altid gøre som i gamle dage. Del opgaverne op.

  • Hvem medbringer snacks?
  • Hvem ligger plads til?
  • Hvem organiserer maden?

Planlæg hvad I skal game, før I mødes så alt er klar. På den måde får I udnyttet tiden langt bedre. Det er lidt nemmere online, da I ikke skal pakke alt sammen for at mødes.

Du kan eventuelt kigge på muligheden for at medbringe din gamer stol. Det vil give dig langt mere komfort, hvis I skal tilbringe mange timer foran skærmen. Og det skal I vel til et LAN party, ikke sandt?

Om forfatteren

PiaKristensen administrator