Travl forretningsmand? 7 kabale kan være en pause i en travl hverdag

AfPiaKristensen

Travl forretningsmand? 7 kabale kan være en pause i en travl hverdag

Er du en mand, som prioriterer arbejdet højt, men som også kan mærke, at det nogle gange bliver lige en tand for meget? Det er helt forståeligt, at man kan gå meget op i sit arbejde, og at man også har en stor lyst til at fuldføre det korrekt – men det skal aldrig blive så meget, at man glemmer at passe på sig selv og lytte efter, hvordan man virkelig har det.

Derfor kan det hjælpe, at man en gang imellem tager nogle pauser – bare når man lige kan mærke, at det er tiltrængt. Man kan tage en længere pause og tage afsted på en lille ferie, men man kan også holde en lille 10 minutters pause, hvor man slapper af til et spil gratis 7 kabale – nogle gange kan det gøres så simpelt som det.

Det er vigtigt at tage pauser og passe på sig selv

Uanset hvad man laver til daglig, kan man komme ud for, at det hele bliver lidt for meget, og at man ikke længere har sig selv med i det. Det vil ofte være noget, man føler, hvis man er på en arbejdsplads eller et studie, hvor arbejdsbyrden pludselig bliver for stor, og man ikke længere kan skelne mellem den rolige fritid og de arbejdsrelaterede pligter.

Selvom man har et arbejde, man skal udføre, så er det vigtigt, at man kan finde ud af at sige fra – for det kan faktisk godt få voldsomme følger, hvis man ikke passer nok på sig selv. Derfor er det vigtigt, at du generelt lytter efter indeni og tager en lille pause, når det er nødvendigt.

Spil kan give ro i krop og sind

En pause, som passer rigtig godt ind i en travl hverdag, som man gerne vil fylde med mere ro, er 7 kabale. Det lyder måske underligt, at en 7 kabale kan fikse alle problemerne – det er måske heller ikke helt sådan, at det hænger sammen, men der er ikke nogen tvivl om, at det kan være godt til lige at give lidt ro i kroppen. Når man laver 7 kabale, koncentrerer man sig nemlig kun om det, og derfor kan det være godt til lige at få tankerne lidt væk fra arbejde for en kort stund. Du kan finde et spil gratis 7 kabale på nettet, hvis du tænker, at det er noget, du skal prøve af for at få lidt ro i pauserne.

Om forfatteren

PiaKristensen administrator