Trivsel og præstation

AfPiaKristensen

Trivsel og præstation

Det er vigtigt for virksomheder, at deres medarbejdere trives. Det er nemlig bevidst, at medarbejdere, der fungerer godt på arbejdspladser, præsterer langt bedre end de, der har det mindre godt. Derfor kan det være en god investering for chefer at få afholdt et kursus blandt deres lederteam om HR og ledelse. På den måde kan de stå klar til at hjælpe de medarbejdere, der fra tid til anden kræver mere opmærksomhed. Den gode trivsel på arbejdspladser er vigtigt at tage hånd om, da det ikke kun hjælper på medarbejdernes præstationer, at de har det godt, men at det også modarbejder antallet af sygedage. Sunde og glade medarbejdere har i langt mindre grad end andre en tendens til at melde sig syg, da de føler sig forpligtede over deres kollega og arbejdsplads. Det kan derfor godt betale sig for ledere at prioritere, at der er et godt sammenhold på arbejdspladsen, hvis de vil øge virksomhedens effektivitet.  Med et kursus fra Montus i HR og ledelse bliver får man et inspirerende og givende forløb, hvor de nyeste værktøjer bliver taget i brug. Dermed kan man som leder og medarbejder blive mindet om eller holdt op på vigtigste emner inden for HR og ledelse.

En hjælpende hånd til din virksomhed

Rollen som chef er langt fra nem at håndtere. Nogle er født med indbyggede lederegenskaber, mens andre skal have dem lært med tiden. Fælles for alle typer af ledere er, at de alle kan have behov at skulle udvikle sig. Som individ og menneske er man aldrig færdig med at udvikle sig og lære nye sider af en selv. Det gælder både på arbejdsmarkedet, men også i det private. Derfor kan ledere gøre klogt i at investere i deres egenskaber som leder. På den måde kan de skabe et bedre fællesskab og øge effektiviteten i virksomheden. For mange er der en tryghed i, at de kan gå til deres chef med større eller mindre problemer. Derfor er det også vigtigt, at lederen ved, hvordan han eller hun skal håndtere en sådan situation. Medarbejderes udvikling og trivsel er altafgørende for, hvor god en leder egentlig er. Dette er også grunden til, at Montus afholder kurser, konferencer og uddannelser inden HR og ledelse. Glade medarbejder er nemlig lig med god stemning og høj effektivitet.

Hvor bliver det afholdt henne?

Montus’ kurser, konferencer og uddannelser bliver afholdt i hhv. Aarhus og København. I København foregår det på Copenhagen Marriott Hotel, mens det i Århus foregår på Radisson Blu Scandinavia. Dette er begge luksuriøse 5-stjernede hoteller, hvor der er plads til udfoldelse og fordybelse. Vælger du forløb hos Montus giver du dermed ikke kun din medarbejdere vigtig vide, men også en god og lærerig oplevelse.

 

Om forfatteren

PiaKristensen administrator