Få bedre placeringer i hos søgemaskinerne

AfPiaKristensen

Få bedre placeringer i hos søgemaskinerne

Gratis trafik/SEO er billig i den forstand, at det ikke koster noget at skaffe den, hvis man selv har styr på hvad man laver. Det er en organisk og naturlig måde, hvorpå en virksomheds websted eller blog kan blive fundet og i sidste ende blive højere placeret i søgemaskiner som Google, Bing, Yahoo! osv

Denne metode til “gratis” markedsføring kan føre til øget salg uden nogen omkostninger på forhånd for enten forbrugeren eller virksomhedsejeren – det eneste, de skal gøre, er at investere tid i at skrive kvalitetsindhold om deres produkter eller tjenester, som lokker folk nok til at klikke sig videre og tilmelde sig nyhedsbreve, rabatter, tilbud osv

Jo mere trafik der er på dit websted/din blog, jo flere potentielle kunder klikker rundt og ser på det, du har at tilbyde, ikke bare én gang, men flere gange og dermed er det gratis trafik samt organisk.

Hvilke værktøjer kan du bruge til at optimere din SEO?

Her er nogle værktøjer, der kan hjælpe dig med at optimere din SEO

Morningscore – som er et dansk SEO værktøj som fungere lidt som et spil, du får missioner du kan udfører og de crawler dit website for fejl som du kan udrette og klare instant. Et værktøj som virkelig kan anbefales til dig der sidder og roder med SEO som freelancer eller webdesigner.

Et klasse værktøj der kan hjælpe dig med at skrive tekster – Jarvis.io du kender måske Marvel filmende hvor de bruger AI teknologi, det samme gør Jarvis som er et AI tekst værktøj som kan skrive tekster hurtigere end den hurtigste på Harvard university. Det kræver dog du kan finde ud af, at fodre Jarvis med indhold.

9 facts om SEO

  1. Søgemaskineoptimering (SEO) er processen med at påvirke et websteds eller en websides synlighed i en søgemaskines ubetalte resultater – ofte omtalt som “naturlige”, “organiske” eller “optjente” resultater.
  2. SEO kan være rettet mod forskellige typer søgninger, herunder billedsøgninger, lokale søgninger, videosøgninger, akademiske søgninger og nyhedssøgninger.
  3. Jo højere du er placeret på Google for dine søgeord, jo flere mennesker vil finde dig, når de foretager deres søgning på det pågældende emne
  4. Hvis du ønsker at ranke med Google for gratis trafik, så er det vigtigt at have indhold af god kvalitet, der er relevant for det, folk søger efter

5) Et blogindlæg bør være mindst 500 ord langt og indeholde 2-3 billeder

6) Det bør også have en attraktiv titel, der fanger opmærksomheden og trækker læserne ind

7) Brug søgeordsrige sætninger i hele artiklen, så google ved, hvad dit indlæg handler om

8) Brug også links hvor det er muligt, så læserne kan finde flere oplysninger, hvis de ønsker det

9) Prøv også at indsende dine blogindlæg til sociale medier som Facebook, Twitter og LinkedIn, da dette vil hjælpe dem med at gå viralt, hvilket øger eksponeringen endnu mere!

Om forfatteren

PiaKristensen administrator