Indret virksomheden med helse

AfPiaKristensen

Indret virksomheden med helse

Som virksomhed har man al mulig interesse i at sikre et godt arbejdsmiljø for sine ansatte, da det øger produktiviteten og bundlinjen. En af de helt store forskelle man kan gøre for arbejdsmiljøet, i igennem indretning af virksomhedens arbejdsplads.

En af måderne hvorpå man med fordel kan indrette til gavn for alle på arbejdspladsen, er ved hjælp af forskellige former for inventar inden for helse. I dette indlæg vil vi komme med nogle gode bud på hvordan man kan indrette sin virksomhed med helse inventar.

Lysterapilamper

Lysterapilamper er både flotte at se på, og kan dermed stå som selvstændig indretning, men kommer samtidig med flere positive fordele relateret til sundhed, og kan dermed være med til at forbedre arbejdsmiljøet på arbejdspladsen.

En type lysterapilampe er de såkaldte dagslyslampe, som udsender et lys på samme måde som solen. Ved at indrette virksomheden med dagslyslamper i stedet for almindelige lamper, forsynes virksomhedens ansatte med alle de mange fordele som fås ved at opholde sig i solen, men helt uden de skadelige stråler. Dagslyslamperne kan altså være med til at sikre et mere energisk og produktivt arbejdsmiljøet, da lamperne har en positiv indvirkning på energien.

En anden type lysterapilampe er de infrarøde lamper, hvor der behandles med infrarød stråling. Når kroppen udsættes for de infrarøde stråler, sker der en påvirkning af kroppen på celleniveau. Påvirkningen medfører at der sker en udskilning af giftige toksiner i cellerne, og de infrarøde stråler virker dermed som en effektiv afgiftningsmetode, der styrker helbredet og immunforsvaret.

Saltlamper er en sidste form for lampe vi vil anbefale her. Saltlamper fungerer ved at salten i lamperne opvarmes, hvilket opfanger fugten i luften. På den måde fanger man mange af de skadelige stoffer som findes i luften omkring, og er dermed medvirkende til at give et sundere klima på arbejdspladsen.

Massagestole

En sikker vinder på enhver arbejdsplads er massagestole. Med en eller flere massagestole sikrer man, at virksomhedens ansatte har et sted at kunne slappe af, og stresse af efter og under en lang arbejdsdag.

Massagestole er velegnede til alle typer af virksomheder, både i dem hvor man sidder meget, og på dem hvor der er behov for hård fysisk aktivitet, da massagen kan være med til at få kroppen til at slappe af, afspænde, og lindre muskel og ledsmerter. Massagestole er altså en perfekt form for indretning med helse, som kan være en super tilføjelse til de fleste typer af virksomheder.

Hvor kan man købe indretning med helse

De fleste former for inventar og produkter inden for indretning med helse kan købes hos forhandlere rundt omkring i Danmark. Nogle specielle produkter vil dog kræve indkøb via internettet, da de enten kun udbydes via internethandel i Danmark eller via udlandet.

Hvad enten virksomheden gerne vil have en af de mange typer af lysterapilamper, massagestole, eller andet inventar inden for indretning med helse, så bør der være masser af mulighed for at finde lige nøjagtigt det som virksomheden har brug.

 

Om forfatteren

PiaKristensen administrator