Tips til at finde den rigtige erhvervsadvokat

AfPiaKristensen

Tips til at finde den rigtige erhvervsadvokat

Når det kommer til markedet for erhvervsadvokater, kan det være lidt af en jungle, som er nærmest umulig at navigere i. Mange advokater har forskellige spidskompetencer, så det kan være svært at finde den helt rigtige erhvervsadvokat. Særligt erhvervsadvokater København kan være svære at navigere i, netop fordi at markedet er så stort.

Derfor kan du i denne korte artikel læse et par tips til hvordan du finder den helt rigtige erhvervsadvokat til netop dit behov. Om ikke andet kan du indsnævre feltet, så du kun skal vælge imellem de mest kompetente advokater i din prisklasse.

Lav et budget og læs andre folks anmeldelser af advokaten eller firmaet

Advokatforretninger kan ofte blive en dyr affære. Derfor er det vigtigt, at man først og fremmest gør sig nogle overvejelser om, hvad advokaten skal hjælpe med, så man kun betaler for det mest nødvendige, hvis man skal have juridisk assistance. På baggrund af disse overvejelser kan man lave et budget, som man kan støtte sig op af, når man kigger sig om på markedet.

Herefter bør man kigge sig om efter advokater der er inden for budgettets loft, og når man finder en bør man læse folks anmeldelser af dem. Vi lever i en tid, hvor alle kan skrive anmeldelser på steder som trustpilot, hvilket giver en god ide om advokaten er kompetent eller inkompetent. Så kan man på denne baggrund igen bedre navigere i den store jungle, det kan være at lede efter en god og kompetent erhvervsadvokat.

Hvis man ikke kan finde nogen advokater, der er inden for budgettet i København, kan man med fordel udvide kredsen lidt og for eksempel også kigge i Nordsjælland, så gør man det lidt nemmere for sig selv at finde en advokat, selvom distancen er en smule større.

Overvej hvad du skal have hjælp til

Som tidligere nævnt, så er det meget vigtigt, at man overvejer hvad det er man skal have hjælp af advokaten til. Ellers risikerer man at stå i en situation, hvor man får en stor ekstraregning, og skal af med nogle penge som der ikke var budgetteret til. Når det så er sagt, så skal man bare huske at tage ovenstående overvejelser i mente, så bliver det en leg at navigere i det store marked af erhvervsadvokater.

Om forfatteren

PiaKristensen administrator