Frankeringsblæk til virksomhedens maskiner kan du med fordel bestille på nettet

AfPiaKristensen

Frankeringsblæk til virksomhedens maskiner kan du med fordel bestille på nettet

Hvis din virksomhed ejer en frankeringsmaskine, ved du, at sådan en maskine skal bruge blæk ligesom en printer. Det kan umiddelbart være svært at finde blæk til en frankeringsmaskine i fysiske butikker, medmindre du ved, hvor du skal lede. Derfor kan du med fordel bestille det online!

 

Hvad for noget blæk skal du have fat i?

Du kan benytte bl.a. farverne blåt og rødt blæk til din frankeringsmaskine. Herinde kan du se forskellige frankeringsblæk, som du kan benytte til din maskine, forudsat at du har en Neopost Quadient frankeringsmaskine. Der findes dog flere forskellige inde på websitet, men denne viser en oversigt over dem, du kan have indenfor mærket. Når du klikker på den maskine, du har, kan du se en oversigt over blækket, som de sælger som tilbehør til den respektive frankeringsmaskine.

 

Skal du have andet tilbehør?

Det kan være, at blæk slet ikke er det eneste, du mangler til din frankeringsmaskine. Så er der heldigvis også andet, de sælger derinde, såsom sheets. Du kan desuden se priserne på de forskellige pakker (alt efter hvor mange, du skal have) og bedømme, hvilken pakke der passer bedst til dine behov. Det kan være sværere at finde, det du mangler, i fysiske butikker, hvis du først og fremmest er i tvivl om, hvor du skal lede. Men det er heldigvis et relativt nemt overblik, du får online, hvor du også får beskrivelser til bedre at bedømme, hvad du skal bruge.

 

Forhåbentligt finder du det, du skal bruge til din frankeringsmaskine – ellers er der jo heldigvis ingen skam i at bede om hjælp. Hvis du stadig ikke har investeret i en frankeringsmaskine, kan du også nemt finde dette online eller i fysiske butikker – hvis du ved hvor du skal lede.

Om forfatteren

PiaKristensen administrator