Gin Hass®: En sand iværksætterhistorie

AfPiaKristensen

Gin Hass®: En sand iværksætterhistorie

Jeg holder altid øje med de gode iværksætterhistorier. De inspirerer mig enormt meget, og jeg elsker at se, når det går godt for nye forretninger. Forleden faldt jeg over Gin Hass®. Jeg har egentlig altid troet, at det bare var en cocktail. Men da jeg dykkede lidt længere ned i historien, fandt jeg ud af, at det i dag er et varemærke. Dét måtte jeg altså lige vide noget mere om.

For mange har gin has nok længe været en favorit cocktail, men der er en rigtig fin historie bag, og der en dygtig virksomhed bag den i dag. Jeg vil gerne viderefortælle historien til jer i dette indlæg, da jeg synes den er både hyggelig og inspirerende.

Måske den kan give nogen af jer lyst til at starte en karriere inden for iværksætteri på en måde, som I måske ikke lige havde tænkt over indtil nu?

 

Begyndelsen på varemærket Gin Hass®

I starten var Gin Hass faktisk ”bare” en cocktail. Den blev mikset for første gang i 2007, hvor opfinderen, Kim Hass, viste den nye cocktail frem på et bartenderkursus.

Faktisk var Gin Hass skræddersyet til alle de bartendere, der arbejdede ude på landets diskoteker. Her var der ofte travlt, så bartenderne og kursisterne var interesserede i at lære en ny cocktail, som de hurtigt kunne mixe sammen til de ivrige gæster.

Og Gin Hass er da også en nem cocktail at lave, så man kan tydeligt fornemme, at den er opfundet med bartenderne i tankerne. Og det er i den grad blevet gjort til perfektion!

 

Få kender til varemærket

Der er desværre få, der ved, at Gin Hass cocktailen er blevet til et varemærke. Derfor er stadig mange, der kalder deres cocktail for en Gin Hass, uden de faktisk har rettighederne til det.

Men hvordan kan man så få lov til at servere en Gin Hass på for eksempel en restaurant? Det er der mange, der gerne vil, da cocktailen er enormt populær. Faktisk skal der ikke ret meget til, at du må have en Gin Hass stående på dit menukort. Det eneste, du skal gøre, er at mixe cocktailen med den officielle Gin Hass® Mango Sirup. Det er alt.

Og den er heldigvis nem at få fat i – både mindre og større leveringer. Du skal blot besøge deres hjemmeside, hvor du nemt kan bestille flere kasser hjem, hvis du gerne vil være sikker på at have nok til servering.

Så vil du gerne hjælpe denne iværksætterspire og have rettighederne til at kalde din cocktail for Gin Hass? Så er der ikke andet for end at få bestilt nogle kasser med deres lækre Mango Sirup. Og hey, cocktailen bliver faktisk også bedre af det, da siruppen er skræddersyet specifikt til den cocktail.

Om forfatteren

PiaKristensen administrator