Her finder du de rette maskiner til dit næste projekt

AfPiaKristensen

Her finder du de rette maskiner til dit næste projekt

Uanset om man er en del af byggeindustrien, lager- og logistikbranchen, eller om man har sin dagligdag i distribution, på et autoværksted eller lignende, så kender man til behovet for materiel.

 

De færreste opgaver inden for disse fag kan nemlig løses ved håndkraft alene, og dertil kommer der også en lang række sikkerhedsmæssige forhold, der bedre kan opfyldes ved, at man anskaffer sig de rette maskiner og redskaber.

Udfør opgaver i højden sikkert og effektivt

Når man skal arbejde i højder, er det sjældent forsvarligt at anvende en god, gammeldags stige. Ikke nok med at stabiliteten er tvivlsom, jo højere man kommer op, man har heller ikke mulighed for at medbringet tungere materialer, der skal bruges til at udføre opgaven. Derfor er det bedre givet ud at leje en saxlift til dit projekt.

 

En saxlift er en lille og transportabel form for lift, der hjælper dig med at nå en sikker og optimal arbejdshøjde. Liften er udstyret med en mindre platform, der gør det muligt for dig at have materialer og lignende med dig, så du har det lige ved hånden.

 

Der findes naturligvis også mange andre typer af lifte, der egner sig til bestemte projekter, og som har forskellige løftekapaciteter og -højder, alt efter hvilke behov din opgave eller dit projekt stiller.

 

Altsammen kan lejes til favorable priser hos firmaet Nordjysk Lift, der har afdelinger fordelt over hele landet, så du let kan finde maskinudlejning i nærheden af dig.

Udlejning til både private og erhverv

Selvom det typisk er virksomheder og entreprenører, der har et udtalt behov for at leje og anvende materiel i hverdagen, så kan man som privatperson også gøre brug af Nordjysk Lifts udlejningsservices.

 

På deres hjemmeside findes der over 20.000 forskellige maskiner og produkter – fra gravkøer og læssere, til containere, stilladser og alt derimellem. Med andre ord er der rig mulighed for at leje udstyr i alle afskygninger, der kan være med til at optimere din arbejdsproces – også til projekterne derhjemme.

 

Er du i tvivl om, hvilken type lift eller hvilket andet redskab eller udstyr du bør anvende, står teamet hos din lokale Nordjysk Lift-forretning altid klar med kyndige råd og vejledning, så du får de bedste forudsætninger for at lykkes med din opgave.

 

Alle produkter på hjemmesiden udbydes i samtlige byer, og der er mulighed for både hurtig levering og fleksible aftaler om lejeperiodens varighed.

Om forfatteren

PiaKristensen administrator