Solidt sammenhold i virksomheden: Hold en firmajulefrokost

AfPiaKristensen

Solidt sammenhold i virksomheden: Hold en firmajulefrokost

Det har aldrig været så vigtigt et emne som nu, at vi skal sørge for et godt sammenhold i vores virksomhed. Det er udelukkende positivt, at der er kommet så stort et fokus på netop dette. Vi skal alle have det godt – også når vi går på arbejde.

 

Men måske du har kradset dig i hovedbunden over, hvordan du skulle skabe dette gode sammenhold og fællesskab i din virksomhed på Fyn? Én ting du kan gøre, er at holde en firmajulefrokost odense for dine medarbejdere. Det er ikke en mirakelkur, men det er et skridt på vejen mod en bedre arbejdsplads for alle dem, du har ansat.

 

Sådan strikker du en perfekt firmajulefrokost sammen

Hvad end din virksomhed fokuserer tech, gastronomi, sport eller noget helt fjerde, så er der ikke noget at sige til, hvis du ikke lige er den fødte eventplanlægger. Der er heldigvis masser af professionel hjælp at finde på det område. Her får du dog nogle tips til, hvordan du eventuelt kunne gøre det.

 

Det er oplagt, at I skal have en god middag til jeres firmajulefrokost. Det passer lige som fod i hose i netop sådan et arrangement. kan man overhovedet holde en julefrokost for firmaet uden en lækker middag?

 

Derudover bør der være en form for underholdning. Det kan for eksempel være et live band, en komiker eller nogle lege hen over aftenen. Det vil altså sige, at du også kan tilpasse underholdningen til virksomhedens budget – det behøver ikke at være enormt dyrt, før det er godt.

 

Firmajulefrokost i én samlet løsning

Kan du slet ikke overskue at skulle planlægge denne dag for medarbejderne? Det er helt fair. Der er heldigvis mange gode løsninger i disse tilfælde. Mange eventbureauer, restauranter og andre selskaber skræddersyer firmajulefrokoster, så det er nemt for sådan nogle som din virksomhed at planlægge arrangementet.

 

For eksempel på DOK5000 i Odense planlægger de i år 2021 at holde to store firmajulefrokoster, hvor alle virksomheder kan booke en plads. Der er plads til ca. 1100 gæster, og det kommer til at betyde, at der bliver en kæmpe fest. Hvem har dog lyst til at gå glip af dét?

 

Om forfatteren

PiaKristensen administrator